Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számít itt hogy valakinek mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít itt hogy valakinek mi a felhasználó neve?

Figyelt kérdés
Úgy értem, pl akinek kint van válasznál és még nem ismeritek megítélitek ez alapján? Vagy akár üzenetben ha valakitől kaptok üzenetet számít, hogy mi a felhasználó neve ?
2014. okt. 15. 00:15
 1/6 anonim ***** válasza:
hát ha olyan a neve akkor jelentheted, de amugy nem számít, max a megitélésben, pl ha megkérdezed milyen az alakod és küldenek ilyen nevekkel hogy képet pls... mint pl: pedomaci69, meg meleghomok66 meg ilyesmikre nem biztos h szívesen küldenél képet, amugy meg moderálnak a moderátorok úgy is ha olyan a név :P
2014. okt. 15. 00:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem van a legszebb felhasználónevem itt :)
2014. okt. 15. 00:19
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
A % számít. Akinek 69, az perverz.
2014. okt. 15. 00:22
 4/6 anonim ***** válasza:
40%

ja pl rólam sokan tudják, hogy le kell szavazni :D am amikor nem volt kint a nevem akkor is ugyanúgy megismertek csak akkor "71%-os 21F"-ként tartottak számon ahogy később kiderült pár levelező partneremtől :)

de én pl nem nagyon ismerem meg az anonimokat kivéve a magas vékonyt, neki eléggé egyedi kérdései vannak :D ja meg a meleg Feri-t aki ahogy észrevettem 55 lett szóval öregszik :D van még a 22 éves lány aki senkinek nem kell...

név alapján pár levelező partneremet figyelem, de őket többet is ismerik :) és akkor fontosabb az üzenete mint a többieké, mert valamennyire ismerem...

vannak akik véleménye negatív egyből, pl magas vékony...és vannak olyan levező partnereim akiknek érdekelnek a válaszaik mert értelmesek :)

2014. okt. 15. 00:22
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
kisádám takarodjá vissza dotázni.
2014. okt. 15. 01:15
 6/6 anonim ***** válasza:

1. nem kisádám a nevem

2. nem dotázok

3. ok csá :D

2014. okt. 15. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!