Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nektek egy kövérebb, magasabb srác mennyire jön be?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kép nélkül nehéz megmondani. 185 magas vagyok és 75 kiló.2014. okt. 14. 22:19
1/5 anonim válasza:
185/75? Neked ez a kövér? Nem vagy kicsit identitás-zavaros?
2/5 anonim válasza:
Szeretem a mackósabb srácokat, és ez a 75 kiló 185 centi mellé még egyáltalán nem gond :)
3/5 Buford Tannen válasza:
milyen tükröd vane neked ember ?
4/5 anonim válasza:
Téged nem nyelne el véletlenül a föld.Nincs a rusnya,most jön a magas barom.Ezután mi lessz.
5/5 fahéjas Alien válasza:
Mitől érzed magad kövérnek 185cm-es magassággal és 75 kilóval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!