Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem vagy ne?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, tetszek neki randiztunk , jönne második randira is de face-en csak én keresem mindig,meg élőbe se az a rámászos fajta, várjak hogy irjon rám vagy én keressem?2014. okt. 14. 20:38
2/19 anonim válasza:
nem tudom, nekem az ilyen csajok nem jönnek be... Lehet nem is tetszel neki annyira, csak mondja, és "sodródik az árral".. Szerintem keress olyan lányt, aki képes rendesen rád kocentrálni...
3/19 anonim válasza:
Ha nem keresed azt fogja a lány hinni, hogy nem kell neked, teljes joggal tegyük hozzá, mert ha egy pasinak kell egy nő az lép mindig, még a leggyávább nyuszi is. Szóval ennek függvényében lépj.
5/19 anonim válasza:
3- as azert ez nem teljesen van igy:-)))
7/19 anonim válasza:
5 De így van:) Mindig igy van, ha egy nő igazán kell egy férfinek.
9/19 anonim válasza:
de bazzeg, ha a nő nem ad semmi féle jelet annyira, hogy őt is érdekli a fiú , akkor szerinted ki a rosseb fog futni utána , ha folyton azt látja, hogy a csaj nem is érdeklődik , gondolkozzatok már , istenem ezt a felfogást, gondoljatok már bele kicsi, hogy nektek ,hogy esne ha a pasi sose írna neked , csak te neki és leszarna téged, te se lennél már lelkes -.-, ez oda vissza működjön az érdeklődés , a küzdés oké, de az ilyen szintű mint amit a kérdező mond, az már vicc
10/19 anonim válasza:
3-as, sok srac onbizalomhianyos es a noi jelzeseket nem erti,de leginkabb nem hiszi el.Alapbol ugy allnak hozza,h ok luzerek es ugysincs eselyuk.
Ha meg ugy erzik h eselyuk van, akkor is arra varnak h a csaj csinaljon valamit mondvan "mi van ha felreertettem valamit", "mi van ha nem is ugy gondolta?"Es non stop mi van ha...
Van olyan h a nonek kell megtennie az elso lepest,sot olyan is van h a masodikat is ahhoz,h a srac tegye meg a harmadikat.Hangsulyozom,ez csak olyan esetben mukodik ha a vonzalom/szerelem kolcsonos mindket fel reszerol mert ha nem,akkor a csaj csak nyomul ami taszito.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!