Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni srácok miért lettek ennyire férfiatlanok?
Elég sok helyen látom, nem csak ezen az oldalon néha a valóságban is, hogy elkurvult a férfi társadalom, még 30 év felett is! Annyi olyat látok, hogy ronda, kövér, alacsony, vékony, nyomi stb. vagyok, emiatt egy lánynak se kellennék, de ha vagány, nagyszájú, kőgazdag, izmos, jóképű lennék, akkor tonna számra kapnám őket.
Tőletek kérdezném, ha olvassátok ezt. Egyrészt, ha olyan ronda nyominak tartjátok magatokat, miért nem sportoltok valamit? Nem azt mondom, hogy gyúrjátok ki magatokat, de valamivel ellehet foglalni magatokat, ami előnyötökre válhat, mert lehet, hogy nem a legjobb génetek örököltétek, de kitartóan mozognátok mellé nem lennétek búval béleltek akkor már sokkal jobb helyzetben lennétek. Külsőt lehet fejleszteni!
Másodszor, miért vagytok ilyen türelmetlenek? Sok olyat olvasok, hogy 100-200 lánynál próbálkoztam, de mind elhajtott. Ennyire nem tudtok várni? Az én ismerőseimnek úgy jött össze, hogy türelmesek voltak és jött magától. Nem kell naponta leszólítani őket pláne úgy, hogy tele vagytok feszültséggel, mert így még a kutyákat is elijesztenétek.
Harmadszor ezzel a hozzáállással komolyan azt hiszitek, hogy majd egy lány megsajnál titeket és felkarol? Így még barátokat se lehet szerezni, max olyanokat akik ugyanilyen sekélyesek. Helyetekben inkább leülnék a fotelba csendbe és végig gondolnám, hogy miket hibáztam, mert a hiba bennetek van és nem az egész női nemben.
A kulcsszó a dolgozni kell...
Nyilván nem fog.. amúgy ez a 100-200 csaj honnan jött ?:D [mondjuk akinek 200 csajból nem sikerül találni 1 apakomplexusos/ önigazolást kereső/ szeretetéhes vagy bármi egyéb defekt miatt 3 óra beszélgetéssel befűzhető csajt az tényleg reménytelen.. XDXD]
Mellesleg egyet értek veled DE szögezzük le, hogy ezt azért ti csajok is előszeretettel csináljátok aztán a vége az, hogy kb még én érzem magam szrul amiért nem hajtok rá.. XD
15 éves voltam amikor megértettem ha nagy és ijesztő akarok lenni akkor nekem találták ki a konditermet, 19 éves koromban már volt egy olyan fizikumom, és anyagi helyzetem hogy megengedjek magamnak egy szteroid kúrát, ami lökött rajtam valamennyit. Ma 22 évesen annyira lenézem a mai társadalmat fiúkat, nőket egyaránt hogy saját maguk jönnek zavarba, egy nap ha nem néz rám legalább 8 átlagos srác, meg ilyen férfi testre vágyó nő, akkor keveset is mondok
Ezek mind azért néznek meg engem mert szeretnének ilyen testben élni, birtokolni
Nekem attól nagyobb az egóm ha nem ismerkedem, hanem a lány jön oda magától, van pár év a hátam mögött ami miatt megtehetem hogy nem járatom le magam azzal hogy udvarlásba kezdek
22F
Miért gondolod, hogy aki ilyen gondokkal küzd, az sosem sportolt még életében? Viszont a külsőt csak bizonyos mértékig lehet fejleszteni! Magasságot pl. egyáltalán nem lehet, ahogy pl. az arcon sem lehet változtatni, pedig mindkettő igen fontos szerepet játszik a párválasztásban.
Türelmetlen: igen, ez is egy aspektus. Másrészről kíváncsi lennék, hogy mondjuk az én esetemben 12 év aktív párkeresést számolva (28 vagyok, 16 éves korom óta próbálok barátnőt szerezni) mi az a szám, amit nem tartanál soknak. Megjegyzem, ha havonta csak 1 lánynál próbálkoztam volna az is 144(!). Várni meg igazából sosem volt mire, hiszen randira egy lány sem volt hajlandó eljönni velem.
Nem vágyom rá, hogy megszánjon egy lány, de a női nemet sem ócsároltam sosem. Taszítónak születtem, ez pedig nem a lányok hibája.
ÉN csak azt vettem észre, hogy semmit sem érek az izmos testemmel és a normális öltözködésemmel meg kedvességemmel, ugyanúgy elutasítást kaptam és már bocs de ha valakit 10x elutasítanak akár nő akár férfi annak igencsak elmegy az önbizalmas és jogosan!
A fejeden max plasztikai sebész tud változtatni és ez a fő probléma!
Na igen, fenti eseteknél tanácsolják az okoson a netes társkeresőt, mert ott még egy féllábú fogyatékosnak is jut nő.
Nem vagyok féllábú fogyatékos de 6 év alatt több 1000 egyedi levél után csak 3 randit sikerül leszerveznem, ahol a nők nem voltak vevőek a 2. randira. Az elsőre is csak azért jöttek el... nagy unszolás és könyörgés árán.. hogy addig se otthon üljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!