Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az xvideos.com legális sexoldal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az xvideos.com legális sexoldal?

Figyelt kérdés
Tehát biztos ,hogy nem tartalmaz olyat amit itthon büntetnének? Mert teljesen világos és jogos ,hogy 18 év alattiakról nem lehet sex filmet nézni, csakhogy 17,5 éves nő nézhet ki már annyira fejlettebbnek a koránál ,hogy akár 20 évesnek is kinézhet. Vagy is ilyen videókat ugye nem raknak föl?
2014. okt. 13. 15:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
még ha fel is raknának az nem a te problémád :D
2014. okt. 13. 15:19
 2/8 October15 ***** válasza:
Tök m1 mivel nem te készítetted, nem te töltötted fel és nem is tárolod a gépeden így akár ált. suli alsós orgia is lehet fent az téged nem érint.
2014. okt. 13. 15:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az xvideos a legjobb oldal. Évek óta csak azt nézem, fent van minden, ami máshol is. Illegál dologgal még nem találkoztam.
2014. okt. 13. 15:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt is felügyelik.
2014. okt. 13. 15:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Ttelhesen legális az olyan vieeokat ami a klleténé durvább vagy betegebb azokat törlik
2014. okt. 13. 15:36
 6/8 A kérdező kommentje:

"nem is tárolod a gépeden" csak ,hogy ha megnézel egy weboldalt az átmenetileg letöltődik a gépedre

-mi a helyzet azokkal a videókkal amikor bomba nőket mutatnak a zuhanyzóban vagy strand kabinban rejtett kamerával. ugye ebben az esetben nem járultak hozzá ,hogy föl kerüljenek a netre, ilyen videó végignézése nem törvénybe ütköző?

2014. okt. 13. 15:44
 7/8 WattacukorPufi válasza:
Én mindig azt az oldalt nézem
2014. dec. 3. 22:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Van admin azon az oldalon és törlik az illegális kategóriákat. Legálisan persze előfordulhatnak extrémebb "szimulált" dolgok, pl. a rejtett kamera. Az is valószínűleg szimulált, mint az incest vagy a necrofil videók...
2015. febr. 1. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!