Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legális night clubot nyitni?
Ausztria mellett lakok, es latom, hogy az öreg osztrákok rendszeresen járnak át kurv**ni mivel jobb nőt kap olcsóbban. És arra gondoltam, hogy mi lenne ha ausztriába pl Eisenstadtba nyitnék egy dugodát?Magyar alkalmazottak, magyar árakkal.Magyar prostinak meg éri, mert jobban keres, osztráknak, meg mert olcsó, jó nő, helybe.
Úgy tudom ez nem teljesen legális. De mitől ?
Elméletbe az osztrák nyugdíjasok sok pénzt hagynának ott.De mi a gyakorlat ?
hát kihez kéne fordulnom?
Lehet az előtt lecsuknának még mielőtt megvalósítanám...
Gyakorlatilag addig törvényes a dolog, amíg nem derül ki, hogy közöd van a prostikhoz. Lehet arra építeni, hogy majd oda járnak krvázni, de arra ne számíts, hogy a lányok menetdíjából látsz is valamit, ha törvényes üzletet akarsz.
A szervezetbűnözés amúgy rohadt gyorsan lecsapna rád, onnantól mindegy mit csinálsz, örülj, ha a saját bevételed többségét megtarthatod. Max. azt tudom elképzelni, hogy hagyod nekik a krvák futtatását a club-odban, viszont akkor máris zsarolható vagy.
Nem könnyű biznisz az éjszakai élet. Ismerősök, és minimális tapasztalat nélkül nem érdemes belevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!