Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Legális night clubot nyitni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legális night clubot nyitni?

Figyelt kérdés

Ausztria mellett lakok, es latom, hogy az öreg osztrákok rendszeresen járnak át kurv**ni mivel jobb nőt kap olcsóbban. És arra gondoltam, hogy mi lenne ha ausztriába pl Eisenstadtba nyitnék egy dugodát?Magyar alkalmazottak, magyar árakkal.Magyar prostinak meg éri, mert jobban keres, osztráknak, meg mert olcsó, jó nő, helybe.

Úgy tudom ez nem teljesen legális. De mitől ?

Elméletbe az osztrák nyugdíjasok sok pénzt hagynának ott.De mi a gyakorlat ?

2014. júl. 31. 23:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
00:00 kívánj egy legális night clubbot.!
2014. aug. 1. 00:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Maffia nem engednéé
2014. aug. 1. 00:00
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem engedné ? lelőnek ? Ezert lecsukhatnának engem ?
2014. aug. 1. 00:03
 4/13 anonim ***** válasza:
ha komolyan gondolod, szerintem nem gyakorin kéne erről információt szerezni
2014. aug. 1. 00:03
 5/13 A kérdező kommentje:

hát kihez kéne fordulnom?

Lehet az előtt lecsuknának még mielőtt megvalósítanám...

2014. aug. 1. 00:05
 6/13 anonim ***** válasza:
Nézz utána, hogy az ausztriai törvények megengedik-e. Újgy tudom például Svájcban legális.
 7/13 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag addig törvényes a dolog, amíg nem derül ki, hogy közöd van a prostikhoz. Lehet arra építeni, hogy majd oda járnak krvázni, de arra ne számíts, hogy a lányok menetdíjából látsz is valamit, ha törvényes üzletet akarsz.

A szervezetbűnözés amúgy rohadt gyorsan lecsapna rád, onnantól mindegy mit csinálsz, örülj, ha a saját bevételed többségét megtarthatod. Max. azt tudom elképzelni, hogy hagyod nekik a krvák futtatását a club-odban, viszont akkor máris zsarolható vagy.

Nem könnyű biznisz az éjszakai élet. Ismerősök, és minimális tapasztalat nélkül nem érdemes belevágni.

8/13 A kérdező kommentje:
Szóval nyithatok, mint bár, de papiron csak nézni lehet ott...
2014. aug. 1. 00:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Hollandia a te hazád, ha ezt akarod. Ottt még füvezhetsz is közben tök legálisan!Dugodát nyitni ott lehet csak igazán! :)
2014. aug. 1. 00:13
 10/13 A kérdező kommentje:
Szoval amelyik night club ba van ilyenre lehetőség, abbol a tulajdonosnak maximum annyi haszna van hogy többen jönnek és fogyasztanak ?
2014. aug. 1. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!