Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nagyon örülnék, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nagyon örülnék, ha normális válaszokat kapnék tőletek! A kapcsolatban egy ilyen lányt megunnátok rövid időn belül? Mit gondoltok a leírtak alapján rólam?

Figyelt kérdés

Megpróbálom részletesen bemutatni magam, és ezek alapján kérlek őszintén válaszoljatok,hogy unalmas lenne-e egy ilyen lánnyal egy kapcsolat?

Ami a külsőm illeti: sokak szerint vonzó vagyok, modell alkat, vékony,de formás, sokat sportolok,formás a fenekem viszont picike a mellem.A hajam hosszú barna, zöld szemem van.

A belsőm: Általában csendes,visszafogott lány vagyok.Nem vagyok a társaság középpontja, nagy tömegben nem feltűnősködöm.Viszont a barátaim körében nagyon jól feloldódok és csak ők ismerik az igazi énem. Nem szeretek sokat beszélni,és csak azzal tudok felszabadultan ellenni,akit már egy bizonyos idő alatt jól megismerek.Ezért van az,hogy az ismerősök kis csendes lánynak ismernek.

Viszont azért szeretek eljárni szórakozni,imádok táncolni, a vígjátékokat,az állatokat,szabadidőmben kutyámmal sétálok,zenét hallgatok,barátnőkkel csinálunk ezt-azt.Szeretek eljárni táncolni és koncertekre,vagy akármilyen eseményre,még ha nem is vagyok társasági ember.Új helyekre imádok elutazni és kipróbálni dolgokat,bár erre ritkán van lehetőségem.

Egy hosszú kapcsolatom volt,amiből rengeteget tanultam mindenféle téren.Olyan dolgokat,mint pl nem éri meg féltékenynek lenni,mert azzal csak a kapcsolat romlik.Ha van párom nyugodtan elmehet a haverjaival ahová akar,amíg nem csal meg és ez nem megy a kapcsolat rovására.Nem nyaggatom hülyeségekkel,nem vonom kérdőre amiért x ideig nem jelzett, mert tudom,hogy ha szeret úgysem csal meg.Utálok veszekedni,és ezt mindig is próbálom kerülni.Ha úgy adódik,azt tartom logikusnak,hogy minden problémát vagy esetleges félreértést meg kell beszélni nyíltan és őszintén, nem dunnyogni és megsértődni.Tudom,hogy a folyamatos apró veszekedések idővel csak eltávolítják a feleket egymástól.Lehetnek lány barátai tőlem,tudom,hogy ha többek lennének,akkor nem lenne mellettem...tudom,hogy kell szabad tér a kapcsolatban,ami alatt mindenki a saját dolgát végzi,ami sosem gond,inkább utána együtt közös programot is szervezünk.Egyéként szeretek néha csak úgy ellenni szó nélkül, babusgatni a párom,masszírozni,simogatni és puszilgatni....

Szexuális téren nagyon nyitott vagyok,úgymond "sokszor és jót", szeretek irányítani,kipróbálni új dolgokat.

Szeretem a humort, nem vagyok prűd és a pikáns vicceken sem sértődök meg.

Viszont valahogy társaságban még sosem tudtam normálisan feloldódni.Próbáltam változtatni,viszont én ilyen vagyok, nem ment.Egyszerűen nem tudok sokat beszélni mindenféléről,persze azért van véleményem a dolgokról.Mindent átgondolok kétszer,és csak azután mondok bármit is,mielőtt meggyőződtem róla,hogy nem hülyeség.Valamilyen szinten félek is attól,nehogy rosszul mondjak valamit és aztán rajtam röhögjenek idegenek.

A mostani párommal lassan egy hónapja vagyunk együtt,és ő nekem teljesen ellentétem.Legalábbis társasági élet terén.Ő ismert, szinte minden második ember a környékről barátja, elmegyünk egy szórakozóhelyre szinte mindenki köszön neki, odajönnek,stb.Gond nélkül kommunikál bárkivel,sok barátja van.

Elkezdtem azon gondolkodni,hogy egy ilyen ismert fiúnak,miért épp ilyen barátnő kell,mint én? Hogy-hogy nem talál unalmasnak? Igaz,hogy sok programban benne vagyok,viszont ha elmegyünk valahova én mellette egy kis kukának érzem magam.Szerintetek megunhatja ezt egy idő után és egy nagyobb szájú csaj után nézne?Mert általában hallgatok mellette,hisz olyan témákról dumálnak általában amiben én nem voltam benne így nem is lenne mit hozzászólnom.

Ha tapasztaltatok már ilyet,esetleg hallottatok már hasonló helyzetről,írjátok le mit gondoltok.Megpróbáltam mindent elmondani magamról,de ha kihagytam valamit és szükség van még fontos infóra,kérdezzetek.

Mit gondoltok? 18l

2014. okt. 13. 15:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nincs egy hasonló jó tulajdonságokkal rendelkező nővéred. 18évesen kicsit fiatal vagy hozzám (bár engem nem zavar a korkülönbség).
2014. okt. 13. 15:24
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen annak aki elolvasta ! :)

Remélem nem csak a külsőm miatt van velem, vagyis ezt inkább kizárnám,mivel érzem,hogy szeret és törődik velem.

Próbálom átlátni a dolgokat,és remélem,több idő után sem fog megunni...mert legtöbbször belegondolok,hogy mi van,ha arra vágyik,hogy egy bőbeszédű ismert csajt tudhasson maga mellé?!Amúgy nem adnék ki más infót róla,mint pl elérhetőség...

2014. okt. 13. 15:25
 13/19 A kérdező kommentje:
nincs testvérem sajnos.
2014. okt. 13. 15:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha regenyt akarnek olvasni nem a gyakorikerdesekre jonnek. Bocs.
2014. okt. 13. 15:29
 15/19 A kérdező kommentje:
semmi gond, olvass olyan kérdést,amire tudsz választ is adni :)
2014. okt. 13. 15:30
 16/19 anonim válasza:
Okés megértem ha nem adsz ki infot róla. Sok szerencsét a találgatásban :) Szerintem nem kell aggódni róla majd úgyis kiderül idővel. Lehet évekig együtt lesztek lehet 1 hétig. Fiatal vagy ez tök bizonytalan. Állj úgy hozzá mintha Ő lenne a jövendőbelid de anyagilag azért ne vidd túlzásba. Szeresd az ingyen van azt később nem fogod megbánni.
2014. okt. 13. 15:33
 17/19 October15 ***** válasza:

Hmm én speciel nem igazán értékelném ha bnőm kvázi biodíszletként funkcionálna.. Félre értés ne essék a leírtakkal semmi komolyabb bajom nincs abszolúte elvagyok az ilyen típusú lányokkal évekig... mint barát esetleg még akár érdekelhet is de amikor elkezdik a "na én most nem szólalok meg mert jaj mi lesz" műsorszámot... azon ki tudok akadni és ekkor jön az, hogy csak azért is kihúzom belőle amit mondani akar.. :D Amit meg ugye nem tolerálnak.. maradjunk annyiban, hogy van némi szimpátia de kompatibilitási faktor igen-igen alacsony.

Mondjuk a kutya jó pont.. az legalább 1 olyan dolog ami 30-40 percnyi témát szolgáltat a hülyeségeivel :D [legalábbis az enyémről el lehet sztorizni 1 ideig.]

A kérdésre válaszolva: ha vmi problémája van ezzel akkor majd szól nem de? Egyéb iránt annak sincs értelme, hogy agyba főbe változgass ahogy éppen az aktuális pasihoz "illőnek" érzed [nem mintha megoldható lenne].

22F

2014. okt. 13. 15:49
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszi neked is

:)

De nem arról van szó,hogy mindig ki kell húzni belőlem a szavakat, csak épp sok ember előtt nem tudok úgy beszélni mint máskor.Pl ha vele vagyok akkor megy minden jól ...

2014. okt. 13. 15:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Ember ez cseppet sem objektiv leirása magadnak mivel saját magadról irtad...
2014. okt. 13. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!