Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Boldogság van" mondta egy lány, akire hajtottam, jogosan esett rosszul?
Volt egy lány, nagyon hajtottam rá, kétszer is elhajtott, de végig kedvesek maradtunk egymással. Nemrég mondta nekem, hogy egy pasiért ment XZ helyre, és össze is jöttek. Nemrég beszélgettünk csak úgy, rögtön azt mondta "boldogság van :)" - sajnos ezt nem birta a gyomrom, rögtön ottis hagytam, ahol van.
Jogosan esett rosszul? Szerintetek ez a lány egyáltalán felfogta, mit akartam tőle? Érzelmi intelligencia nuku?
"...kétszer is elhajtott..."
Az elsőből nem értetteél?
.
"Érzelmi intelligencia nuku?"
Háááát, ha nem is "nuku", de tendál a nullához.
Nálad.
Miért nem fogadod el, hogy neki nem te kellesz is, vagy elvárod, hogy elfogadjon izlése, elvárása, akarata ellenére téged, mert neked pillanatnyi érzésed szerint ő kell?
mert mindig azt mondta, hogy olyan korszaka van, hogy nem kell most senki. A legutóbbi fájt neki, mert másik nőért dobták, ezért időre van szüksége.
És ez most igy olyan volt, mint amikor valaki 2 centiről a pofádba mutat be.
Tanulság az, hogy ha érzed hogy egy csajnak testileg nem jössz be, akkor ne akarj lelki szemeteseként a közelében maradni. Annak jó voltál, amikor kicsit maga alatt volt, de most hogy jól érzi magát a bőrében, arra már nincs szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!