Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, Nektek bejönne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nektek bejönne egy olyan srác aki nem drága ruhákban jár csak sima pár ezer ft-os cuccokban?

Figyelt kérdés
Nem márkaboltokból való 15 ezress nadrágot és nem 20 ezres cipőt hord hanem kínaiból vásárolt 4ezres nadrágot és cipőt hord. Ilyen fiú bejonne?

2014. okt. 12. 23:06
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ha tudnátok,hogy ugyanaz a ruha csak lehúzzák akit le lehet.
2014. okt. 12. 23:20
 12/23 anonim ***** válasza:
58%

Meg a P3-as XP-s gép is ugyanaz, mint egy MAC Pro, nem?

Mivel régebben kínaiban vásároltam, most pedig már rendes boltokban, így pontosan tudom, hogy ég és föld a kettő. Neked nem az öltözködésed a problémás, hanem a primitív (és ennek ellenére még lenéző) stílusod. Semmi baj nincs azzal, ha valaki olcsóbb ruhát hord, de azért ne nézze már kvázi hülyének a többieket!

2014. okt. 12. 23:32
 13/23 anonim ***** válasza:
17%
Nyugi, mindegyik azt mondja, hogy nem számít, aztán meg lehet nézni, hogy az összes jó nő hol köt ki. Devergo, Tom Tailor, Saxoo, Tommy Hilfiger és Audi, BMW, Mercedes, Lexus tetszőleges kombinációja visz mindent...
2014. okt. 12. 23:43
 14/23 anonim ***** válasza:

# 13

Nemhogy jó, hanem egyenesen gyönyörű nőnek mondanak általában, és nem márkab_uzi férfi mellett vagyok. :) Szóval nem az összes.

2014. okt. 12. 23:52
 15/23 anonim ***** válasza:

Nem az a fontos számomra, hogy milyen drága ruhákat hord valaki, sőt kimondottan visszataszító szerintem, ha valaki már úgy néz ki mint egy reklámarc a sok felirattal meg márkajelzéssel... mintha fizetnének neki, hogy azokat a ruhákat viselje.

Abban tényleg igazad van, hogy nagyon sok márkás ruha minősége egy szinten van az olcsóbb kínai cuccokkal csak a márkanév miatt fel vannak árazva, jó példa New Yorker, H&M és társai.

Tehát azt akartam kihozni az egészből, hogy nem az a lényeg, hogy mit viselsz- persze a felszínes lányok kivételével- hanem hogy jól érezd magad a ruháidban, legyen meg a stílusod (stílus nem egyenlő a drága márkás cuccokkal, mert egy egyszerű farmerban és fehér pólóban is lehetsz az)

2014. okt. 13. 01:07
 16/23 anonim ***** válasza:

Nem az érdekel, honnan vásárol, hanem hogy az tényleg stílusos-e.

Sajnos az az igazság, hogy a kínaiból szinte senki nem tud jól öltözködni, de a legtöbben még márkás ruhákból sem...

2014. okt. 13. 09:09
 17/23 anonim ***** válasza:
Ne légy már ilyen hülye! Nem azon mulik, hogy mennyibe kerülnek a ruhái! már bocs, de 4000 Ft az normális ár egy nadrágért!
2014. okt. 13. 15:47
 18/23 anonim ***** válasza:

"Ha tudnátok,hogy ugyanaz a ruha csak lehúzzák akit le lehet."

Ekkora idiótát.... Látszik, hogy nem volt még drága ruhád.

2014. okt. 13. 22:57
 19/23 anonim ***** válasza:
Na meg amiért le lettem pontozva, mert azt írtam hogy stílusosan öltözni több pénz kell... hát a matricás póló tényleg stílusos, a sima egyszerű farmerrel. Annyira hogy tuccat számra veszik mivel olcsó. Nahát ez aztán stílusos->olcsó stílus. Ja megint pontozva leszek, mert sértő. Én sem vagyok gazdag, de erre adok és kényelmesebben is érzem magam. Aki sóher az ne költsön magára és ne mást szekáljon, mert más megveszi.
2014. okt. 13. 23:08
 20/23 anonim ***** válasza:
Akinek van ideje azon problémázni, hogy bejön-e a lányoknak az öltözködése, annak pénze is van normális ruhákra. Akinek nincs rá pénze, az 30 évesen 47 ezer forintért kőműves, viszont ő nem a lányok miatt aggódik, hanem, hogy lesz-e mit ennie.
2014. okt. 13. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!