Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nektek bejönne egy olyan srác aki nem drága ruhákban jár csak sima pár ezer ft-os cuccokban?
Meg a P3-as XP-s gép is ugyanaz, mint egy MAC Pro, nem?
Mivel régebben kínaiban vásároltam, most pedig már rendes boltokban, így pontosan tudom, hogy ég és föld a kettő. Neked nem az öltözködésed a problémás, hanem a primitív (és ennek ellenére még lenéző) stílusod. Semmi baj nincs azzal, ha valaki olcsóbb ruhát hord, de azért ne nézze már kvázi hülyének a többieket!
# 13
Nemhogy jó, hanem egyenesen gyönyörű nőnek mondanak általában, és nem márkab_uzi férfi mellett vagyok. :) Szóval nem az összes.
Nem az a fontos számomra, hogy milyen drága ruhákat hord valaki, sőt kimondottan visszataszító szerintem, ha valaki már úgy néz ki mint egy reklámarc a sok felirattal meg márkajelzéssel... mintha fizetnének neki, hogy azokat a ruhákat viselje.
Abban tényleg igazad van, hogy nagyon sok márkás ruha minősége egy szinten van az olcsóbb kínai cuccokkal csak a márkanév miatt fel vannak árazva, jó példa New Yorker, H&M és társai.
Tehát azt akartam kihozni az egészből, hogy nem az a lényeg, hogy mit viselsz- persze a felszínes lányok kivételével- hanem hogy jól érezd magad a ruháidban, legyen meg a stílusod (stílus nem egyenlő a drága márkás cuccokkal, mert egy egyszerű farmerban és fehér pólóban is lehetsz az)
Nem az érdekel, honnan vásárol, hanem hogy az tényleg stílusos-e.
Sajnos az az igazság, hogy a kínaiból szinte senki nem tud jól öltözködni, de a legtöbben még márkás ruhákból sem...
"Ha tudnátok,hogy ugyanaz a ruha csak lehúzzák akit le lehet."
Ekkora idiótát.... Látszik, hogy nem volt még drága ruhád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!