Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám helyretenni? Többit lent
Figyelt kérdés
Májusban volt egy kenyszerabortuszom, sajnos idegileg is olyan szinten megviselt, hogy idegosztalyra kerultem (zárt osztály) azota mindent maskepp latok, folyamatos depresszió alatt vagyok. A vőlegényem mellettem áll es segit, de tudom hogy zavarja hogy szexuálisan tabolodok. Nem konkretan tole, hanem magától a szexről. Egyszeruen nem tudok meg gondolni se ra. Hiaba mondja hogy megérti, tudom hogy zavarja. Aki az abortuszrol szeretne kioktatni, beteg lett volna a baba, mert a depresszió is részben fent allt a terhesség alatt, es az idegosszeroppanas, gyógyszerek..stb. Szerintetek ez normalis reakció, vagy tudnek ellene tenni valamit?2014. okt. 12. 22:44
11/18 anonim válasza:
Ha gyógyszermentes, az más. Szerintem mindenki a gyógyszeresre gondolt :-) Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!!!!
Majd mindenképpen jelentkezz!
12/18 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek.:). Jelentkezem mindenképp! Jo tudni hogy vannak meg rendes emberek :)
2014. okt. 17. 14:40
13/18 anonim válasza:
Most akkor a völegényed miatt kellet abortuszt csináltatni ha jól értem beteg volt a baba ? Kórházba ne menj ne tömesd magad tele nyugtatóval mert csak egy roncs lesz belöled inkább éld természetesen az életed ! gondolj bele ha roncsot csinálnak belöled a pszhiátrián ki ad majd neked munkát ? Kinek kell egy roncs ember ? Tudom megviseltek a dolgok de akkor is tessék túltenni magad rajra. Ha elveteted mi az hogy kényszer ? Olyan nincs ne magyarázd ki nekem itt magad ! Te választotad nem biróság kötelezet rá,ha választotad akkor gondolom a család hatásásra hogy beteg magzat lett volna. igy te ugydöntötél hogy elveteted a gyerek érdekeit raktad elöre. Én mondjuk megtartottam volna beteg babát is mi volt a baja ? Csak max akkor nemtartanám meg ha nincsenek végtagjai nagyon brutális elválltizás van de dawn koral megszülném
14/18 anonim válasza:
De mért pont zárt osztályra kerültél ???? Elég érdekes egy idegkimerülés miatt D Hisz senkit se bántottál. Ha tényleg a zárt osztályt választod BOLOND VAGY !!!!
15/18 A kérdező kommentje:
Azert kerultem oda mert kb 1het alatt ment tönkre minden körülöttem.koszonom a többieknek, viszont a negatívan jellemzoknek üzenem hogy konnyu ugy beszelni ha valanit nem eltel at.
2014. nov. 7. 01:28
16/18 anonim válasza:
Elég gyenge jellem vagy ha csak ugy besétálsz a zárt osztályra az életben nyelni kell és elviselni a sors csapásait. Mai depresziós unatkozó nyávogó ifjúság nagyon ráérnek egyesek
17/18 anonim válasza:
35%-os: tényleg szemét vagy, de nagyon, down-kórral pedig milyen lenne szted a baba élete, s milyen lenne a tied mellette? nem hiszem, h túl egyszerű még sima gyerekkel sem, nemhogy egy beteggel.
Amúgy meg tudod az emberek mások, más tulajdonságokkal bírnak, vannak, akik testileg gyengébbek, vannak, akik idegrendszerileg, ez ilyen dolog, ez miatt nem kell beszólni sztem.
18/18 A kérdező kommentje:
Elhiheted nem magamtol sétáltam be, sőt,kifejezetten utaltam bent lenni az a megalazottsag es az a bánásmód szerintem a börtönbe is jobban vannak az emberekkel... Ma megyek a pszichoterápiás osztályra. Utolso valaszolonak koszonom.
2014. nov. 10. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!