Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, milyen szakma, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen szakma, vagy hivatás menő számotokra? Hogy lennétek büszkék a barátotokra, vagy később férjetekre?

Figyelt kérdés
2014. okt. 11. 21:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mindkettő jól hangzik! :) Jobban csípem a művészlelkeket, mint a törtetőket, versengőket.
2014. okt. 11. 22:30
 12/17 piriiiiii ***** válasza:
Megnyugodhatsz, az összes lány csorgatja a nyálát az érzékeny, lovagias, okos művészekre.
2014. okt. 11. 22:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk ezek pont azok a szakmák, amikből csak egy szűk réteg tud megélni... de hajrá :D
2014. okt. 11. 22:37
 14/17 anonim ***** válasza:
legyen nőgyógyász és akkor még munkaidőben is játszadozhatunk;)oh jeah
2014. okt. 11. 23:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Tokmindegy csak szeresse amit csinal:-)))Nekem volt mar testor,art director,ujsagiro,mufordito,etteremtulaj,hitel tanacsado,osztalyvezeto,epitesi vallalkozo,sef,cukrasz,pszichologus pasim es az osszeset imadtam,szoval tok mindegy ki es mit dolgozik ha szereti azt amit csinal es mellette van ram ideje es en vagyok a prioritasa es nem a meloja:-)))))

Mondjuk ha a kerdes az,h szamomra melyik a legszexibb foglalkozas ami egy pasinak lehet,az a tuzolto:-)))))Imadom oket,igaz parkapcsolatra nem valasztanam oket,mert az orokos aggodas es az ejszakazas felorolne,de ettol meg vonzo foglalkozas:-)))))

2014. okt. 11. 23:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem volt mar testor,art director,ujsagiro,mufordito,etteremtulaj,hitel tanacsado,osztalyvezeto,epitesi vallalkozo,sef,cukrasz,pszichologus pasim "

Elég nagy nálad a fluktuáció.

2014. okt. 12. 07:39
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :)
2014. okt. 12. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!