Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek bejon az ilyen lany?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek bejon az ilyen lany?

Figyelt kérdés
165 cm lany, barna haju, zold szemu suru szempillakkal, es jo mellel. A labai vekonyak:( visszafogott stilusu, humoros, sportszereto(illetve csak nezni), zsidokedvelo, muvelt, nem beszel tragaul?
2014. okt. 11. 19:11
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
zsidókedvelő.. sirok :DDDDDDDDDDDDD
2014. okt. 11. 19:36
 22/34 A kérdező kommentje:

Emberek itt nem a zsidokrol vagy ahhoz kapcsolodo temakrol van a kerdes de koszi Izrael biztos nagy erdekes:D

Mellesleg szerinted hat millio zsidot megoltek a masodik vilaghaboruban tehat, ha annyira kepben vagy a tortenelemmel ezt miert nem tudod?:D

2014. okt. 11. 19:40
 23/34 anonim ***** válasza:

"Mellesleg szerinted hat millio zsidot megoltek a masodik vilaghaboruban tehat, ha annyira kepben vagy a tortenelemmel ezt miert nem tudod?:D"

A történelmet a győztesek írják. Ez nem tudom, vagy nem tudom kérdése, hanem hiszem nem hiszem kérdése. Amit elhiszek, voltak koncentrációs táborok, ahol embereket dolgoztattak köztük zsidókat, cigányokat, politikai foglyokat, továbbá a táborok lakosságát járványok, főleg a tífusz erősen tizedelték. Pont. Továbbá tudom, hogy a zsidók számos holokauszt témát érintő mendemondája szappan, lámpaernyő stb. történet hazugságnak bizonyult. Azt is tudom, hogy amikor Aushwitzban jártam egy bizonyos témában nyíltan a szemembe hazudtak propaganda célból. Azt is tudom, hogy Izrael állam vérrel született szinte közvetlenül a második VH után. Ha egy népet akkora csapás ér, mint a holokauszt, akkor még van kedve háborúzni?

Továbbá azt is tudom, hogy ebben a témában valamiért nincs szólásszabadság, mikor a világon tombol a liberalizmus.

2014. okt. 11. 19:56
 24/34 anonim ***** válasza:

Igen, ez a leírás nekem teljesen szimpatikus. A karcsú az ideálom, biztos gyönyörű lehet a barna haj, zöld szem párosítás sűrű szempillával. A visszafogott stílus remélem nem jelenti a fiús öltözködést, illetve remélem, nem zárja ki a csinos öltözködés. Kevés a humoros lány, aki jól meg tud nevettetni. Imádok nevetni, humorizálni. A műveltség nagyon fontos számomra és mivel én is művelt fiú vagyok, el is várom.

Én is zsidó kedvelő kedvelő vagyok, tisztelem a zsidóságot. Intelligensek, kreatívak, családcentrikusak, fontos számukra a kultúra, az oktatás, a művészet. A zsidóság az egyik legősibb kultúra, ők az elsők, akik higiénikusan kezdtek el élni. Egyedül az ő holtnyelvük éledt újra. Lehet irigykedni rájuk a nyomorotokban, de inkább tanulni kellene, normálisan családot alapítani, erkölcsösnek lenni, példát mutatni a gyerekeinknek (nekem nincs). Példát venni róluk. A legtöbb találmány zsidó embereknek köszönhető, a legtöbb világhírű művész mind zsidók (klasszikus zene). Na mindegy, nektek hiába magyarázni...

2014. okt. 11. 20:00
 25/34 anonim ***** válasza:
A családcentrikussághoz hozzátartozik az iskolák bombázása is? Meg mintha szó lett volna az ószövetségben némi áldozd fel a gyermeked témáról is... ami a higiéniát illeti forrás? Ami pedig a találmányokat és a művészeteket illeti ez mind pénz kérdése. A zsidók sikere a vallásukban keresendő. Ők a kiválasztottak, aki nem zsidó az gyakorlatilag számukra nem ember. Ilyen mentalitás mellett nem nehéz sikeresnek lenni az üzleti világban, pláne keresztények között, akik elvileg nem árthatnak felebarátaiknak. Ami pedig a zsidó erkölcsöt illeti, látjuk mi az, mi is tapasztaljuk a liberalizmus "áldásos" hatásait.
2014. okt. 11. 20:10
 26/34 A kérdező kommentje:
Emberek tizenevesek vagyunk azt se tudom mit jelentenek ezek a szavak:( nyugi
2014. okt. 11. 20:42
 27/34 anonim ***** válasza:
Mert mondjuk iskolákból rakétázzák Izraelt és a civilek közt rejtőzködnek el a terroristák?
2014. okt. 11. 20:55
 28/34 anonim ***** válasza:
Akkor az a megoldás, hogy halomra öljük az ártatlanokat? Végüli miért ne, hiszen ők csak disznókkal egyenértékű gójok. Az életükért nem kár.
2014. okt. 11. 21:01
 29/34 A kérdező kommentje:
Nem erteeem:( de nyugodtan ird ki minden fajdalmadat ezzel kapcsolatban egy ilyen kerdes ala VEGULIS TOKELETESEN IDEILLIK KOSZI
2014. okt. 11. 21:03
 30/34 anonim ***** válasza:

"Emberek tizenevesek vagyunk azt se tudom mit jelentenek ezek a szavak:( nyugi"

Na igen. Erről van szó. Amikor leírod, hogy zsídókedvelő vagy, alapból bele fogsz csöppenni egy ilyen vitába, sőt már álláspontot is képviseltél... és akkor már a kutyát nem érdekli, hogy tizenéves vagy.

2014. okt. 11. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!