Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan már csak a siránkozó, esetleg nőgyűlölő pasik szinglik? Hogy keressen így egy lány párt?
Nem vagyok sem nőgyűlölő sem siránkozó, még sincs bnőm.
25F
20 felet azok a pasik szinglik akik sikeresek nincs érdekükben h lekössék magukat.
V élik világukat és elvannak na ilyen vagyok én is.
Én spec nem gyűlölök senkit és siránkozni meg pláne nincs okom. Ha akartam volna állandó nőt az elmúlt kb 3 évben már vagy 5X megtehetem volna.
De megvan a magam kis nyugodt világa (saját autó, lakás, BA diploma, jó állás) és ezt nem adom fel senkiért.
De am sok az elvált is talán náluk kéne próbálkozz.
Csak nem megszólalt a biológiai órád a "Gyereket akarok" szöveggel ?
Bizony , bizony 30 felé fordul ám a kocka akkor már a pasik választanak párt és kapaszkodj meg bogaram mert mi is tudunk ám szelektálni.
Rossz érzés mi ? Na mi is ezt érezzük 20 alatt.
És attól h neked v ki még nem felel meg nem biztos h az illető siránkozós pláne nem gyűlölködő.
Jó vadászatot :) de készülj fel párszor elfogsz bukni.
Ezen a szinten a 4-es, 5-ös kategória már nem játszik.
Kedves 12-es válaszoló!
Köszönöm, nem ketyeg még a biológiai órám, messze vagyok még a harminctól. És ha nálam az a szűrő, hogy ne az legyen hozzám a 3. mondata valakinek, hogy minden nő mekkora mocskos r*banc, akkor bizony az ilyenek ki fognak esni, márpedig akikkel összefutok, azoknak 90%-a ilyen. Bár nyilván helytelen kiszelektálni azokat, akik csak ennyire egysíkúan, frusztrációktól telten és primitíven tudnak gondolkodni, miközben én olyan párt szeretnék, aki van annyira intelligens, hogy egy első beszélgetés alkalmával akkor már esetleg magát fényezi és nem másokat szapul.
És ne haragudj meg, de szerintem te nem a saját döntésedből vagy egyedül, hiába bizonygatod, már csak így a stílusodból és a gondolkodásodból ítélve.
"egy első beszélgetés alkalmával akkor már esetleg magát fényezi"
OOOOOO ezzel vigyázz önmarketingnek hívják sunyi egy dolog ám csúnyán át lehet verni vele az eberek fejét.
Hacsak nem vagy psziho doki v viselkedés kutató nem valószínű h kiszűrnél bármit is.
Valaki akit nem ismersz olyan karaktert adhat le neked amit csak akar.
Én is elaludhatnám a nagy család centrikust azt első randin. Színészkedni mindenki tud.
Am volt olyan akivel a következő ment le.
- Van barátnőd ?
- Nincs miért ?
- Te jóképű srác nem kell egy barátnő ?
- Kösz, de nem.
Ja mondták már h nem vok kedves meg ilyenek, de élni még élhetek egyedül. Ha v ki nem bírja a szinglisséget hát sorry de én igen.
Ellenkező esetben próbálj meg részleteiben lezuhanyozni, filmet nézni, vásárolni,...
Kellemetlen ám !
De én nem sírok a nők miatt meg pláne rajtuk csak nevetek. Azt hiszik h azért mert a bugyijukban van valami ők mindig játékban lesznek valakinél ez bejön nálam NEM!
Én nem csinálom azt mint a sógorom h mindent elvisel mert neki szex kell ezért épp csak magánélete nincs.
Szegény bolond, pedig az másképp is megoldható.
De nyugi biztos találsz majd olyat akit be tudsz csalogatni. Csak hát neki is lesz egy stílusa amit majd elviselhetsz.
A hajadra azért vigyázz, ismertem kopaszodó nőket.
Ronda egy látván.
Annyit azért ki tudok szűrni, hogy valaki szimpatikus vagy sem. Pl. az, aki általánosítva gyaláz egy egész embercsoportot, az nem az.
Másrészt minél inkább bizonygatod, hogy lehetne nőd, csak te ilyen meg olyan független vagy, annál inkább frusztráltnak tűnsz, de nem a mondandód tartalma, hanem a stílusa miatt.
Amúgy meg szerintem én téged nem sértegettelek, kérlek te se tedd.
Figyelj nem ismersz és nem valószínű h valaha találkoznánk. Így hiába mondok bármit nem hiszed el.
Pedig tényleg volt aki felajánlkozott nem is egy de mind 1.
És ha meg is sértettelek hát elnézést.
Én élem úgy tovább az életem ahogy nekem jó. Te meg pasizzál ha akarsz.
De előre szolok 90%- a könnyű dugásra utazik.
Na ég veled te lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!