Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos embertársaim. Ti is elkeseredtek néha, hogy milyen embereknek van párja, miközben nektek nincs?
A mai agyf**szt akkor kaptam amikor egy kérdésben leírta egy csaj hogy a barátja "türelmetlen meg nem szereti az előjátékot mert az nyálas b**ziknak való" és ezekután a lány még magát hibáztatta hogy fáj neki a szex..
Vagy a másik ahol rendszeresen üti meg rángatja a barátja a csajt de azért "ő egy jó ember csak kicsit indulatos.."
Ilyenkor döbbenek meg egy kicsit hogy ilyen alsóbbrendű lényeknek jut szerető barátnő,társ nekem senki. Érez így más is?
...a világ nagy beteg,
de boldog vagy hogy van kit féltened
egyetlen életet... janem :|
Te nyiván igényesebb vagy. Ne azokat akard, akiket felhoztál a példádban.
És ne is akarj görcsösen senkit. Majd jönni fog. Ne aggódj :)
És elkeseredve meg pláne ne legyél. A vidám, magabiztos férfiakat jobban szeretjük :D
Mindig ez van velem,a legaljának is jut nő,a putris cigányoknak sokszor szép magyar lány a barátnője,és sosem értem hogy miért.A másik,egyik ismerősöm a barátnőjét 2 csajjal csalja meg,és ráadásul ahogy beszél róla,meg amiket mondd hát undorító...
Mindig rosszul vagyok,mikor ilyeneket látok,de megszokássá válik lassan a dolog.Csak valamiért nekem nem jön össze soha semmi,de miért azt soha nem fogom megérteni úgy érzem...
23/F
Engem nem befolyásol érzelmileg, hogy kinek van párja (na jó, nagyon ritkán kicsit féltékeny vagyok :D).
De én tök jól feltalálom magam, dolgozom a céljaimon. Most még talán úgy is érzem, hogy egy pasi csak visszafogna.
Bár, ha betoppana egy olyan férfi az életembe, akivel minden stimmel, akkor szerintem emelkedne a boldogságszintem. :)
Igen, előfordul. Az irigység ott van az emberben akaratlanul is. Amíg nem tudok annyi pénzt összeszedni, hogy elhárítsam a kapcsolat kialakításának akadályait, addig igyekszem távol tartani magam az efféle ingerektől.
Hogy alsóbbrendű-e, az nézőpont kérdése, hiszen mi is önbizalomhiányosak vagyunk, és magunkat sokszor a legeslegaljának tekintjük. Akkor ki is az alsóbbrendű? Ezt nem árt fejben rendbe tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!