Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok! Egy kis felmérés! Nektek milyen fiúk/lányok jönnek be?

alkatra mindegy,csak annyi hogy 160cm-nel magasabb legyen, kinézetre is mindegy, bár mostanában a rocker srácok nagyon tetszenek ^^,
legyen kedves,vicces,okos,viseljen el :D, legyen olyan perverz mint én, legyen picit féltékeny típus, őszinte, ne csaljon meg, legyen szexi kisugárzása, hát nagyjából ennyi :)
L

Nekem a vékony csajok jönnek be, mellméret mindegy csak formás legyen, legalább legyen olyan perverz mint én, A szőke hajszín egyenesen taszít, meg az olyan színek amik nem természetesek, az arca legyen cuki,
F

Belsőleg:
vicces,okos,megértő,kicsit legyen fura :D,ne értsünk mindenben egyet mert az már szerintem nem természetes meg olyan ooookéééé O.O
Külsőleg:
Magas,szemüveges,barna vagy fekete hajú szemszín mindegy *-*
Ja és a legfontosabb:
Szeresse a metált!;)
13/L
Nem kérek üziket,pont van egy ilyen barátom (sajnos csak a barátom :'( :D)

Én az izmos srácokra bukok de az a legfontosabb, hogy legyen nálam magasabb (ami a 172 cm-hez nehéz ha magassarkút szeretnék felvenni)
Legyen okos, megértő és vicces.
És a leges legfontosabb az az, hogy ne legyen tutyimutyi! Ha baj van meg tudjon védeni és ne pajzsként használjon engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!