Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lasan itt a tél és ötletünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lasan itt a tél és ötletünk sincs, hogy hol tudunk majd együtt lenni a hidegben. Ötletek?

Figyelt kérdés
Eddig autóban szeretkeztünk, meg lehetett bármilyen szabadtéri programot szervezni. De télen a kocsi nem jó megoldás, vezetni se merek hóba, meg nem az igazi a fűtés mert régi autó. A panzióba jàràs dràga tekintve hogy 6 ezer a legolcsóbb szoba 2 embernek, ha csak heti egyszer megyünk el azis 24ezer egy hónapba. Csak én fizetném mert ö nem áll úgy anyagilag hogy beleadjon. Éppen ezért összeköltözni se tudnánk, nincs pénzem hogy én fizessek mindent, ha csak szobát venbénk ki azis 40 ezer, az meg lehetetlen kiadás az én fizumhoz mérten. Bárcsak lenne valami megoldás, mert igy tönkre fog menni a kapcsolatunk.
2014. okt. 10. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Összeköltözni szobában is lehet, úgy értem csak szobát bérelni. Egyetemistáknál gyakran van így. Mondjuk nem tudom miféle kapcsolat ez így. Eddig hl laktatok, az autóban?
2014. okt. 10. 11:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Hidegbe is meg lehet oldani gyorsan.
2014. okt. 10. 11:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a kapcsolat célja csak ennyi, akkor osztom második véleményét.
2014. okt. 10. 11:22
 4/7 anonim ***** válasza:
miért nem mentek akkor hozzájuk vagy hozzátok?:)
2014. okt. 10. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Találkozni, beszélgetni plázákban is tudtok, ezeket többnyire valamennyire fűtik. Azt meg nem értem, hogy mért kéne dugni, kockáztatni egy gyereket, ha arra se telik, hogy kivegyetek egy szobát. Nincs 100%-os védekezés és nem igaz, hogy ilyen anyagi körülmények között a legfontosabb a rendszeres kefélés lenne. Keressen munkát a párod is vagy te is nézhetsz másodállást, stb., de előbb mindenképp rakjátok rendbe az anyagiakat.
2014. okt. 10. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:

marad az autó

vagy bementek valami utcai wc-be v:DDDDD

2014. okt. 10. 12:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Rengeteget dugtam télen autóban. Teljesen jó. OK, ha egy kis kocsid van az limitálja a lehetőségeket, nekem szerencsére egy 406-osom van amiben volt hátul hely bőven, és kényelmes ülésekkel. Kiválóakat lehetett benne dugni.
2014. okt. 10. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!