Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal fiúk: mekkora gondnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal fiúk: mekkora gondnak érzitek, ha egy lánynak ilyen dundi alakja van? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Azt tudom, hogy az idősebb pasiknak jobban bejönnek a dundik, de mivel én csak 17 vagyok, ezért leginkább a korosztályom (max 20) véleményére lennék kíváncsi!

2014. okt. 9. 09:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én szeretem az ilyen alkatú csajokat, mindig ilyen barátnőim voltak. Nekem bejönnek :)

28/F

2014. okt. 9. 18:20
 22/25 anonim ***** válasza:
a véleményem az,hogy nagy kufferba jobb pakolni.
2014. okt. 9. 19:55
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Viszont szegyen vele utazni...
2014. okt. 10. 09:02
 24/25 anonim válasza:
király:-)
2014. nov. 21. 11:59
 25/25 anonim ***** válasza:

Akik azzal jönnek, hogy ha 17 évesen így néz ki, mi lesz később....

Én is így néztem ki 17 évesen. 165 cm, 75 kg voltam, 19 évesen 83 is voltam.

Most 26 vagyok, azóta túl vagyok egy szülésen is (akkor 90 kg voltam.)

Most 62 kg vagyok (amit +/- 3 kg ingadozásokkal, de 3 éve tartok.)

Nem kell feltétlen jövőbe látni, meg messzemenő következtetéseket levonni egy kép meg egy életkor alapján.

2014. nov. 21. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!