Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal fiúk: mekkora gondnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal fiúk: mekkora gondnak érzitek, ha egy lánynak ilyen dundi alakja van? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Azt tudom, hogy az idősebb pasiknak jobban bejönnek a dundik, de mivel én csak 17 vagyok, ezért leginkább a korosztályom (max 20) véleményére lennék kíváncsi!

2014. okt. 9. 09:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
47%
Kiestem a korhatárból de teljesen rendben vagy így is, viszont ha mégis fogyni akarnál akkor ne sokat, sőt nem is fogyni kéne, hanem kicsit sportosítani az alkatodon, feszesebbé tenni. Nem tűnsz olyan nagyon ducinak
2014. okt. 9. 10:04
 12/25 anonim válasza:
lopott bicaj esete
2014. okt. 9. 10:15
 13/25 WheneverYouWant ***** válasza:
A korosztályodban is biztos van akinek tetszik...
2014. okt. 9. 10:24
 14/25 anonim ***** válasza:

Nekem egy kicsit sok. Azonban arányosan dundi alakja van ami egész jó! Szerintem ilyen alakkal még vígan pasizhatsz :)

24F

2014. okt. 9. 10:36
 15/25 anonim ***** válasza:
45%

Tevedes! En idosebb vagyok az teny, de igenytelennek tartom a mondjuk ki finoman dundi noket!

Az hogy te meg 17 evesen igy nezel ki! Hat mi lessz beloled kesobb?

Jesszus fhasza...

2014. okt. 9. 11:09
 16/25 anonim ***** válasza:
51%

Semmi gond az alakoddal :) Tökély :9 Ösztönből (még ha a deszka is a divat), vonzóbbak a nagyobb csípős lányok :) EZ van. genetika :) És neked nyerő lapot osztott :)

20F

2014. okt. 9. 11:23
 17/25 anonim ***** válasza:
38%
bocsi, de ha nem is esztétika miatt (nekem pl ez már sok), akkor legalább az egészséged miatt fogyhatnál, 17 évesen ez rengeteg!!!
2014. okt. 9. 11:23
 18/25 anonim ***** válasza:
ha csak 12 vagyok, attól még irhatok?
2014. okt. 9. 15:22
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Hány kiló vagy,milyen magas? Mert nekem nem dundinak tűnsz,hanem aránytalannak.

Ja,bocs nem fiú vagyok :)

Mindenesetre elfogadnám az alakod, 55 kiló vagyok, lefogytam, cicik hopp! Eltűntek. Neked legalább van.

2014. okt. 9. 15:32
 20/25 anonim ***** válasza:
Mennyi kanos luzer,hihetetlen :D
2014. okt. 9. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!