Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkóság lenne?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon bunkó és nagyképű pasi, akivel leveleztem. Összevesztünk chatelés közben, és ő közben leírta nekem ezt a mondatot: Tetszem neked? Igazából teljesen ok nélkül. Valószínűleg csak a beképzeltségéből adódik, hogy ilyet kérdezett, de nem hagyott időt nekem válaszolni, mert csak mondta a magáét… Nagy bunkóság lenne, ha most kimásolnám ezt a mondatát képként az egyik fotója alá, és ott válaszolnék erre a kérdésre? Vagyis olyan helyen, ahol elvlleg sokan láthatják.2014. okt. 9. 03:31
1/6 anonim válasza:
Igen, az lenne. Az, hogy összevesztél vele, nem jogosít fel erre. Én is vesztem már itt össze olyannal, akit barátnak hittem, de nem éltem vissza sem a fotóival, sem azokkal a dolgokkal, amiket megosztott velem korábban. Az ilyen bosszúhadjárat tisztességtelen. Nem mellékesen törvénytelen is...
2/6 anonim válasza:
Sajnos még úgy is az, h megérdemelné, te se szeretnéd, ha egy privi üzenetedet kimásolnák vhova. Szóval vhogy úgy szívasd meg, h etikus is legyél sztem.
3/6 anonim válasza:
Máshogy oldd meg a dolgot ne így!:)
4/6 anonim válasza:
Igen, az lenne, meg szerintem még gyerekes viselkedés is lenne.
A konfliktusotok kettőtök magánügye. Tartsd meg annak, és őrizd meg az emberi méltóságodat, akármit is tett a másik.
5/6 A kérdező kommentje:
T. Veronika! Nem élnék vissza fotójával, nem én töltenék fel egyet. Évek óta fent van a kép facen, ami alá bárki kommentelhet. Két szó az már "üzenet"?
2014. okt. 9. 16:01
6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy ő az és én írtam ki a kérdést. De nem az exe vagyok.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
2014. okt. 9. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!