Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar itt a "privátozás"?
Ez az oldal alapvetően elég erősen épít az anonimitásra, nem szükséges még csak regisztrációnál sem a saját nevemet megadni, és a felhasználónevemet is csak akkor látják a többiek, ha így állítom be, ergo elég kicsi az esélye annak, hogy egy kérdés vagy válasz alapján beazonosítják itt az embert. Akkor kérdem én:
Mi szükség van arra, hogy valaki (elsősorban a szerelem, szex kategórián belül) olyan kérdéseket írjon ki, hogy "Tudnátok segíteni? Majd privátban leírom..."? Vagy csak én nem látom ennek az értelmét?
Valószínűleg itt is ismerik már, és nem szeretné, ha azok a felhasználók is olvasnák, akikkel pont kapcsolatos.
(Az exem és a legjobb barátnőm is használja a fórumot, szóval megértem őket)
Csak te nem látod...
Ha valakinek fontos és komoly a története igen is írja privátba így elkerüli az idiótákat. (többnyire) Így kap tényleges segítséget még ha kiírná kérdésbe lehet beszólogatnának neki vagy törölnék a kérdését..
Csak Téged.
Gondolod privátban kifejtem! ;)
Engem is idegesít.
Egyébként szerintem a trollok sem az értelmes kérdéseknél humoroskodnak (általában).
Mert megmarad a kérdés, és bárki láthatja, bármikor kidobhatja a google keresés.
Vannak olyan kérdéseim, amiket nem szeretnék mindenki kénye-kedvére kinnhagyni a neten. Ugyanez a kategória a kép- az ember feje ne virítson már hónapokig egy ilyen oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!