Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar ha egy srác tumblizik?
Figyelt kérdés
Szóval zavarna titeket vagy pont fordítva bejön ha egy fú tumblr-özik?2014. okt. 6. 18:55
1/7 anonim válasza:
Ezt úgy mondod, mintha valami jellemvonás lenne ki mit eszik, mit hallgat, milyen oldalt használ.
2/7 anonim válasza:
Nem számít, ha akarja, csinálja. Nekem is van Tumblröm, nem megvetnivaló.
L
3/7 anonim válasza:
ha nem azon lóg mindig, akkor nem
de előnyt se jelent
4/7 anonim válasza:
ezt úgy kérdezed, mintha olyan lenne, hogy 'titeket zavar, ha egy srác drogozik?'. nem zavar, de nem is indulok be rá, azt csinál, amit akar.
5/7 anonim válasza:
Az nem, viszont ha ilyen homi módra írja már igen.
6/7 anonim válasza:
Én fiú vagyok, és egy világpolitikával foglalkozó Tumblr blogom van. Tehát látszik, hogy egy fiúnak is lehet normális Tumblr oldala. Nem csak idézetes és felnőtt tartalmú blogok lehetnek, hanem komolyabban is, amilyen az enyém is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!