Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy félénk, csendes és igazi "jófiúnak" tartott férfi is átverhet egy nőt?
ne agyalj ennyit és ilyen hülyeséget
élvezd a srácot és a kapcsolatot
szexelj minél többet vele
Hasonló helyzetben voltam. Az exembe többek között azért szerettem bele, mert végre találtam egy rendes fiút. Én nagyon szerettem őt, ezt mindig ki is mutattam. Viszont úgy éreztem, hogy ő igazából nem konkrétan engem szeret, hanem magát a helyzetet, hogy van egy barátnője, aki odáig van érte. Sok lány haverja volt, de az egyikkel feltűnően jóban volt és kezdtem gyanakodni. Kiderült, hogy neki az a lány az "istennő", csak a csaj a barátzónájába tette. Szóval elég rendesen összetörte a szívem ez a kedves fiú.
Nem azt mondom, hogy nálatok is ez a helyzet, de mondd el a barátodnak, hogy mi zavar, ha szeret, akkor igyekezni fog változtatni. Nálunk sajnos a megbeszélés sem segített, így szakítottam. Remélem te szerencsével jársz. :)
23/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!