Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok más, mint a többi ember/nő?
Húszas éveim elején járó lány vagyok. Az életem két szintből áll: a csillagos ég és a pokol. Mindig visszahúzódóbb típus voltam, nem voltam átlagon felüli ésszel sem megáldva. Csak magas érzelmi intelligenciával. Mégis nagy karrier előtt állok, olyan lehetőségek hullanak az ölembe, amiről más álmodni sem mert. Amit az életben elterveztem, pár éve minden bejött, népszerűség, egyetem, pénz, karrier, sok barát. Gyerekként viszont sokszor nem volt mit ennem. Azonban a sors benyújtja a számlát, nincs párom, soha nem is volt. Nem a tapasztalatlanság a szörnyű, az legyen a legkisebb gond. Félek, hogy egyedül halok meg. Nincs családom. Nem is volt. Félek, nem is lesz. A karrier semmit sem ér család nélkül. Nem közeledik egy férfi sem, soha nem hívtak randira. Segítsetek megfejteni engem, mi lehet a gond? Milyen torz személyiség lakozhat egy olyan emberben, aki minden célját eléri, keresik a társaságát és mégis egyedül van? Mit rontok el? (külsőm átlagos, de nagyon adok a megjelenésemre)
„Még ha be is teljesíted a vágyad, üres érzést hagy maga után. Csak az, aki a csúcson van, értheti meg ezt a magányt! Megfagyasztja a szívet.”
Noragami c. film
Ettől még nem vagy más mint a többi. sok hozzád hasonló van.
Azt hittem tudsz repülni vagy 4 kezed van.
Noragami???? Mint az anime? Istenem, én máris imádlak! :D
Szerintem ha sok barátod van, és mindig velük vagy, az akadályozhatja a férfiakat abban, hogy meg merjenek közelíteni.
Vannak nők, akik esetleg túl népszerűek vagy sikeresek ahhoz, hogy az ember oda merjen menni. Esetleg legyél nyitott és próbálj ismerkedni, biztos lesz olyan akivel nem lesz meg a közös hang, de találsz majd barátot is.
Esetleg, ha túl sokat foglalkozol a karrierrel, és nem mész sehova szórakozni, vagy bármilyen (társasjáték klubb akár) rendezvényre, akkor nincs meg a lehetőséged se hogy ismerkedj, vagy Téged meg akarjanak ismerni.
Biztos vagyok benne, hogy nem halsz meg egyedül, ettől ne félj. NAGYON NAGYON NAGYON elviselhetetlen néni lakik a szomszédba, a rokonok mégis járnak hozzá :D (Őszintén, engem megátkozott hogy egyedül halok meg, most van barátom). Ha mégis bármikor egyedül leszel, írj csak, szerintem én 200 évesen is gyk függő leszek :)
Mindenkinek köszönöm a választ, főleg neked utolsó! :) Ilyen pozitív életszemléletű emberek miatt érdemes még élni, mint amilyen Te vagy! :) Lehet, hogy tényleg nem mernek megközelíteni, plusz elég félénk is vagyok, esetleg emiatt nagyképűnek hisznek.
Viszont mindenkinek azt üzenem, hogy célozzon meg egy átlagos életet, átlagos társ, átlagos munkahely, könnyen teljesíthető célok... Mert későn jöttem rá, hogy a boldogság ezekben rejlik, nem abban, ha valaki feszegeti a teljesítőképessége határait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!