Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szirén vagyok!? Mit tegyek? Tényleg az a megoldás ha bunkó az ember?
Mi a kerdes?:-)))
Belem is sok pasi szerelmes,sokszor es szerintem minden ok nelkul viszont en soha nem sajnalom le oket,nem mondom h nyomi vagy szerencsetlen,hanem mindig megkoszonom h szeretnek es probalok nekik (szoban) onbizalmat adni ahhoz h csajozzanak (marmint mas lanyokkal,ne velem:-))
Ez hozzaallas kerdese.Kepzeld magad az o helyzetukbe,iszonyu szar lehet nekik egy elerhetetlen lanyba szerelmesnek lenni ugy,h abcsak meg le is sajnalja oket.
Azert fontos,h figyelj az erzelmeikre amikor finoman elutasitodnoket,mert ha bunko vagy akkor a lelkuk serul,es bixalmatlanok lesznek minden csajjal szemben.Egyebkent nem vagy sziren:-)))))))
2. Valaszolo: En is korulbelul ezt csinalom, csak eleg faraszto mar. Csak magamban sajnalom oket, de ezt - pontosan azert amit leirtal - nekik sohase mondom.
1. Valaszolo: Megertem, hogy ezt gondolod most rolam, jogos. Az en hibam. Nem irtam bele, hogy meg szeretem az exemet, azert zavarnak az ilyenek (ha jo pasi csinalna, akkor is, de igy plane).
Te biztos valami ilyenekhez hasonlo jellemu pasas vagy.
Udv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!