Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hagyná ott ötmillió forintért a jelenlegi párját?
Figyelt kérdés
Úgy értem valaki fizetne neked h vele legyél s ne a mostanival. :D
Mivel az összes szép csajt lenyúlták, így arra gondoltam "veszek" egyet magamnak :)
34/f
2014. okt. 7. 20:05
21/31 I am God válasza:
1 - megbeszélném vele a dolgot
2 - otthagynám
3 - 5 milla
4 - megint összejönnénk
5 - profit
22/31 anonim válasza:
én elfogadnám, aztán szakítanék veled és visszamennék hozzá. na?
23/31 anonim válasza:
Ha találsz olyat aki elfogadja, akkor csak gratulálni tudok ha utána még együtt is lennél vele. Azután ellicitálják tőled ha már megszeretted? Pfuj.
24/31 anonim válasza:
Most a magány a párom, 5 millióért szakítok vele :D
25/31 anonim válasza:
Én elhagynám..aztán veled lennék utána egészen addig míg a bankszámlámra nem kerülne az 5 milla, utána téged is elhagynálak :P
24L (széparcú, csinos, kedves, házias, stb..)
26/31 anonim válasza:
Amúgy látszik a kérdésen, hogy a kérdező emberi kapcsolatokban teljesen járatlan, egy lúzer. Hacsak nem troll kérdésről van szó. A megcsalást azt ingyen szokták kivitelezni, ez nem pénz kérdése, más az, ha tudja rólad, hogy kulák vagy, és a pénz motiválja.
27/31 anonim válasza:
Netuddmegki, te hol voltál, mikor a humorérzéket osztották?
28/31 A kérdező kommentje:
# 21 - és mivan ha közben felcsinálom a menyecskét? :))
Vicceltek, írnék a csajjal egy szerzősét h 10 évig kötelező velem lennie vagy megy a börtönbe - pénzt? Azt kapna, cseréb csak velem kell lennie - és "úgy is" néha ;)
2014. okt. 8. 22:11
29/31 anonim válasza:
hogy "megy a börtönbe"? ilyen jogszabály nincs:)
30/31 anonim válasza:
Akkor a kérdező viccel, vagy komolyan gondolja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!