Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hagyná ott ötmillió forintért a jelenlegi párját?
Úgy értem valaki fizetne neked h vele legyél s ne a mostanival. :D
Mivel az összes szép csajt lenyúlták, így arra gondoltam "veszek" egyet magamnak :)
34/f
Szerintem egy jó kapcsolat anyagilag többet ér, mint ötmillió forint. Egy társsal előre lehet tervezni évtizedekig, aztán gyereket vállalni, lehet, újra évekbe telne valakinek, míg talál egy normális másikat, évek alatt meg simán megkeres az ember ötmilliót.
Ilyet amúgy nem lehet pénzért venni, ha látszólag bele is menne valaki, sosem lenne a tied. Fejlett országokban egyes bevándorlók pénzt szoktak fizetni egy állampolgárnak, hogy aztán összeházasodjanak, de a bevándorló csak a vízumért teszi, és illegálisan.
18, nem tudom ebbe az alkuba nem fog belemenni a kérdezőnk -igényes snájdig legény ő,bár lehet. Addig is vigyázz, nehogy úgy járj, mint ahogy a pszichológusok mesélik, hogy:
- Volt egy freudi elszólásom
- Hogy?
- Az ebédnél azt akartam mondani, hogy 'adja ide a sót anyuka' és véletlenül azt mondtam, 'tönkretetted az egész életemet, te szipirtyó'.
na, jóccakát, beveszem a kavinytont, vagy hogy is hijják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!