Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi van a férfiakkal? (bővebben lent)
Miért van az,hogy bizonyos férfiak, mikor megismernek egy nőt hajtanak, mint a bika a szexre, szinte mindenre képesek, aztán egy idő után minden megváltozik és már nem jön annyiszor szóba és nem kívánja annyira és az a kifogás és a tipikus mondat:hogy "nem veled van a baj, hanem én vagyok ilyen."
Majd az egészből az jön le egy idő után, hogy a nő a szexmániás és ő akarja az egészet.
Ezt mikor és miért teszik a férfiak? (Két eset is volt, az egyik egyből megkapta a szexet a másiknak kicsit várni kellett, de ez lett a vége)
FÉRFIAK véleménye érdekelne! Most nem sok kedvem van női találgatásokra, agyalásokra és meglátásokra(nekem is van ép elég gondolatom, csak érdekel mit írnak a férfiak, akiknek volt már ilyen vagy tettek már ilyet)
Értelmes válaszokat kérek szépen!
"mert eddig egy se panaszkodott"
Azért még mert nem mondják, hogy rossz, még nem biztos, hogy jó!
Mert megkapta amit akart: a szexet! Ennyi.
Szexelni akart veled, és ez megtörtént. Ez minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!