Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A suliban mindig úgy köszön egyik osztálytársam, hogy: szia deszka / léc. Mit mondhatnék erre?
Nem vagyok egy sértődékeny típus, de ez nagyon fáj. Semmit nem mondtam ennek a gyereknek, amivel kiérdemeltem volna, hogy bántson. Szinte nem is beszélünk.
Hogyan tudnám "beoltani" az egész osztály előtt, amivel megtanulná, hogy ne szórakozzon ilyesmivel?
17/L
alap tézis, hogy szinte soha nem is beszéltek, ő meg sérteget.
feltétlenül gyerekes, de véleményem szerint a fiúk serdülőkorban a csúnya lányokkal nem állnak szóba.
elképzelhető, hogy tetszel neki, és azt próbálja elérni, hogy bebizonyítsd, nem vagy deszka.
vulgáris gesztusokkal szerintem nem mész semmire
lépj oda hozzá, markold meg a tökeit, úgy érzéssel, és a szemébe nézve mondd meg neki, hogy ha ennyi idő alatt nem tanulta meg a nevedet, akkor ne szóljon hozzád.
bár szerintem nem itt van a baj, alapból határozatlanka lehetsz, ha ilyet megenged magának.
nem ismerem a mai középiskolásokat, személyes véleményem, hogy a többségnek két-három jól elengedett nyakleves hiányzik, semmi több.
Szerintem legrosszabb ha beanyázol, meg visszaugatsz, azért csinálja, hogy rossz legyen neked, az neki a legrosszabb ha ezt nem éri el.
Az a lényeg, hogy azt higgye, hogy nem se szarod amit mond, akkor abbahagyja.
Én is csináltam ezt egy lánnyal, még általánosban, és tök muri volt, hogy nem hagyta magát.:)
Mond neki, hogy ez már unalmas, találjon ki jobbat, vagy valami hasonlót, de lazán.:D
Nyilvánosan pofozd fel, és önelégült vigyorral hagyd ott.
19F
deszka,léc. azokkal foglalkozik az asztalos-tehát köszönj neki szépen illedelmesen :szia asztalos.
fokozható persze:átöleled és ilyeneket mondasz neki teljes áhitattal:én vagyok a te kis deszkád,a szexi vékony léced.
eeből két dolog sülhetki.
1:békénhagy.
2:össze jöttök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!