Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A suliban mindig úgy köszön egyik osztálytársam, hogy: szia deszka / léc. Mit mondhatnék erre?
Nem vagyok egy sértődékeny típus, de ez nagyon fáj. Semmit nem mondtam ennek a gyereknek, amivel kiérdemeltem volna, hogy bántson. Szinte nem is beszélünk.
Hogyan tudnám "beoltani" az egész osztály előtt, amivel megtanulná, hogy ne szórakozzon ilyesmivel?
17/L
Gimibe már nem így udvarolnak:S Ez ha oviban történik vagy általános alsó tagozatba akkor udvarlás és tetszel neki.
Ezt már csak bunkóságból csinálja:S Velem is ez volt de azóta csak néznek mert megnőttem:D:P
Tökön azért ne rúgd, azt csajok elképzelni nem tudjátok mekkora szenvedés, nem beszélve arról, h lehet h később gyereket sem csinálhat majd...
De egy tisztességespofon, vagy egy jóféle oltás mindent megold :)
Te figyelj! Valami lóf@sz lóg ki a szádból.
Egy próbát megér.
mond neki hogy köszöny sziát akivel aludtál nyomorék!
és adj neki:D
Szia szűzfiú!
Ennyi bőven elég, 17 éves srác simán nagyon égőnek veszi, ha ezt mondják neki. Kivéve ha van csaja.
Ez esetben ezzel vágj vissza: Sajnos egyenes arányban nő a mellem a te pö.csöddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!