Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra Is vonzóbbak a régebbi idők lányai, akiknek még nem volt ilyen fene nagy önérzetük?
A 'hagyjatok békén' attitűd nem azért van, mert sztárnők vagyunk, hanem mert kib-szottul utáljuk, ha szerencsétlenek környékeznek meg minket az utcán.
Egyébként meg igenis egy kib-szottkirálynő vagyok, és nincs szükségem pasira, aki nem úgy kezel
'A rendes pasikat észre sem veszik' úgy érted a hozzád hasonló állítólagos rendes pasikat, akik szerint a mai nők visszataszítóak, és álkedvesek?
Nekünk nem kell olyan pasi, aki rendesnek tartja magát és így beszél rólunk. Talán mégsem vagy olyan kedves, mint gondolod. Ha pedig kedvességért egy kézimunkát vársz, nos, akkor... hadd törjem le: szintén nem vagy valami kedves.
He királynő!
Nem megy a szövegértés? Leírtam, hogy a határozottsággal nincs semmi baj. De miért is lennél te a szememben királynő, ha én meg q tiédben szerencsétlen, csak azért mert nem vagyok egy adonisz?
B?zdmeg #11: facepalm
Te vagy a katalógusba való mintapéldány.
Egyébként: a magadfajta akkor is ilyen gőgös, önmagát túlértékelő biccs, ha semmiféle szerencsétlen nem környékezi meg az utcán, épp csak ránéz valaki 1 másodpercre a metrómozgólépcsőjén.
"A 'hagyjatok békén' attitűd nem azért van, mert sztárnők vagyunk, hanem mert kib-szottul utáljuk, ha szerencsétlenek környékeznek meg minket az utcán.
Egyébként meg igenis egy kib-szottkirálynő vagyok, és nincs szükségem pasira, aki nem úgy kezel"
Te nem királynő vagy. Te egy rakás trágya vagy.
"vagy olyan félénkek, hogy képtelenség velük összejönni."
És szerinted miért félénkek???!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!