Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számotokra Is vonzóbbak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra Is vonzóbbak a régebbi idők lányai, akiknek még nem volt ilyen fene nagy önérzetük?

Figyelt kérdés
Persze, legyen egy nő határozott és erős, de valahogy kiveszni látszik a báj, helyette meg megkapjuk az álkedvességet.

2014. okt. 6. 09:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
44%

A 'hagyjatok békén' attitűd nem azért van, mert sztárnők vagyunk, hanem mert kib-szottul utáljuk, ha szerencsétlenek környékeznek meg minket az utcán.

Egyébként meg igenis egy kib-szottkirálynő vagyok, és nincs szükségem pasira, aki nem úgy kezel

2014. okt. 6. 12:52
 12/28 anonim ***** válasza:
56%

'A rendes pasikat észre sem veszik' úgy érted a hozzád hasonló állítólagos rendes pasikat, akik szerint a mai nők visszataszítóak, és álkedvesek?

Nekünk nem kell olyan pasi, aki rendesnek tartja magát és így beszél rólunk. Talán mégsem vagy olyan kedves, mint gondolod. Ha pedig kedvességért egy kézimunkát vársz, nos, akkor... hadd törjem le: szintén nem vagy valami kedves.

2014. okt. 6. 12:53
 13/28 A kérdező kommentje:

He királynő!

Nem megy a szövegértés? Leírtam, hogy a határozottsággal nincs semmi baj. De miért is lennél te a szememben királynő, ha én meg q tiédben szerencsétlen, csak azért mert nem vagyok egy adonisz?

2014. okt. 6. 12:57
 14/28 A kérdező kommentje:
Amúgy te hülye vagy.
2014. okt. 6. 12:58
 15/28 anonim ***** válasza:

B?zdmeg #11: facepalm

Te vagy a katalógusba való mintapéldány.

Egyébként: a magadfajta akkor is ilyen gőgös, önmagát túlértékelő biccs, ha semmiféle szerencsétlen nem környékezi meg az utcán, épp csak ránéz valaki 1 másodpercre a metrómozgólépcsőjén.

2014. okt. 6. 13:28
 16/28 anonim ***** válasza:
figyelj a lányok ugyanezen a véleményen vannak egy csomó fiúval.Azt hiszik a sok csajozás,lájk,szivecske stb menővé teszi őket de ez a viselkedés mindent el tud rontani egy jo pasiban :/
2014. okt. 7. 14:28
 17/28 anonim ***** válasza:
47%

"A 'hagyjatok békén' attitűd nem azért van, mert sztárnők vagyunk, hanem mert kib-szottul utáljuk, ha szerencsétlenek környékeznek meg minket az utcán.

Egyébként meg igenis egy kib-szottkirálynő vagyok, és nincs szükségem pasira, aki nem úgy kezel"

Te nem királynő vagy. Te egy rakás trágya vagy.

2014. okt. 12. 21:05
 18/28 anonim ***** válasza:
40%

"vagy olyan félénkek, hogy képtelenség velük összejönni."

És szerinted miért félénkek???!!!

2014. okt. 12. 21:08
 19/28 anonim ***** válasza:
De hogy magára a kérdésre is válaszoljak: Igen, nekem is sokkal vonzóbbak. A maiak nagy része iszonyat mód beképzelt a nagy semmire, miközben annyi esze sincs, mint egy marék molylepkének.
2014. okt. 12. 21:10
 20/28 anonim ***** válasza:
Igen, a régebbi lányok/nők még azok voltak, a maiak csak kirakatbábuk. Bár ne feledjük, hogy régebben is voltak <finoman szólva> fura csajok, de nem ilyen sokan.
2014. okt. 12. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!