Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jött a pasim ma pedig meg volt beszélve hogy jön! Ki is van kapcsolva! 15 óra óta semmi jelet nem adott! Vajon mivan most?
nemtudom egyes embereknek mit kell állandoan a rosszra gondolni, elég baj szerintem szegéyn lánynak ami történt ... az meg h elirta a dátumot, nemkell egyből nekirontani... ha kamuzni akart vna irt volna folyamatosan nemgondoljátok?!
21/L
16:20as nem vagyok se jós se jövöbelátó!!
3és félevet töltöttünk együtt!Mindig a megbeszélt időben (fél6kor mindig)találkoztunk jött soha nem késett ha nem ért oda pont engem már a szivbaj kerülgetett, és nem azért mert boszorkány vagyok vagy bármi hanem szerelmes, de gondolom te még ilyet nem éreztél!
17:20: Miért nem irtam eddig??Talán mert egy ilyen hir hallatán mindenki ledöbben és nem azzal foglalkozik hogy feljöjön egy oldalra és közölje, öszintén, enni aludni valakivel egyáltalán szóba állni nem volt kedvem nemhogy itt pötyögni!
És ha kiváncsi vagy tudod mit csináltam hasra feküdtem és a párnába erőszakoltam a fejemet és zokogtam és a hogy mots itt irok még syrok is mert nem birok itt magyarázkodni!
És aki utánnad azt irta hogy a halottat ástam el fele azt csináltam nagyon vicces és kivánom neki hogy ugyanigy járjon!!!
Kedves kérdező!
Én motorbalesetben veszítettem el a párom néhány éve, együttérzek. A legtöbb ember azért gondolja (szerintem) kamunak a topikod, mert a hatalmas gyász közepette tuti nem jut eszébe senkinek, hogy a gyakorikerdesek.hu-n bizonygassa, hogy ő mennyire szerette a barátját, meg ő mennyire gyászol. Megmondom őszintén, nekem is fura, én a párom balesete után kezelésre szorultam és nem netes fórumokon küldtem el mindenkit a jóannyába, meg főleg nem kívántam senkinek, hogy ugyanígy járjon! Senkinek! Aki igazán szenved és gyászol, és kicvsit is jóérzésű, gyerekszobában nevelkedett ember, az senkinek nem kívánja azt a pusztulásérzést, ami ilyenkor hatalmába keríti az embert.
Hát így a hsz-em végére már én sem vagyok benne biztos, hogy valódi-e a topik. Nem akarlak bántani, csak suttogva közlöm, hogy ugye tudod, hogy ha viccelsz, akko ez nagyon durva? Mert ha te nem is jártál így, vannak, akik igen...
Ha rosszul ítélem meg, és te tényleg az a fajta vagy, aki a szerelme halála után 3 nappal már a neten topikokban nyomul, akkor sajnálom, és egyben gratulálok.
F
Nagyon orssz nekem és ez ...érzés a hatalmába kerit!!
Sajnos már nem tudok mit csinálni!!
Anyáék is örülnek hogy valamit csinálok és ami legalább egy icipici időre kiveri a fejemből!Amugy nem is érdekel ki mit hisz mert segiteni a mély gyászon senki nem tud!
"Nagyon orssz nekem" Na erről beszélek! Ezzel foglalkozol, hogy ezt bizonygatod! Képzeld, a legtöbb ember tudja! És hogy anyádék örülnek, hogy mással foglalkozol? Tényleg? Nekem úgy tűnik, hogy ezzel foglalkozol! Röhej vagy, kamu, mostmár biztosan tudom!
Ha segíteni akasz magadon, vegyél be egy altatót, aludjál, reggelre elmúlik belőled a az indíttatás ilyeneket írni, már ha szerencsés vagy és nem ezzel az adottsággal születtél.
Egyébként meg a startlapról nagyon jó játékhonlapok érhetőek el, azok segítenek a "gyászon".
F
fuba*zdmeg te szerencsétlen nyomorék tee..Tudod,az ilyennel nem szabd viccelni mert beis következhet VELED akár.:)
Perszee..28.-án..amikor este 6kor azt a komit írtad,hogy találtak egy hullát,deaz nem ő volt,akkor este 6után,hirtelen előkerült halottan.nemár...
aztán idejössz és aztmondod kívánod ugyanezt annak aki nem hisz neked..ilyet nem ír az aki gyászol..Te szánalmas kb 10éves ribanc.
jobban vagy? mi van veled? most olvasgattam vissza, hogy milyen kerdesekre valaszoltam, es ezt is megtalaltam.
Esetleg azt is leirod, hogy hany eves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!