Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vki hazakísér engem buli után, órákat beszélgetek vele és kétértelmű dolgokat mond azzal lehet vmi?
Figyelt kérdés
DE van közöttünk pár év korkülönbség, ja és pár hónapja ért véget egy komoly kapcsolata...2010. jan. 22. 17:19
3/8 A kérdező kommentje:
Kösz szépen...
2010. jan. 22. 17:25
4/8 anonim válasza:
Halál komolyan mondtam. Ha kétértelmű megjegyzéseket tesz, szexet akar. Ez nem túl bonyolult:o Az pedig hogy komolyabb kapcsolat lesz e belőle, csak a jóisten tudhatja.
5/8 anonim válasza:
Nem kéne elhamarkodni,túl kell tennie magát az előző kapcsolatán.Ismerkedjetek,haverkodjatok,légy lelkes és kitartó.Az már biztos,hogy tetszel neki,különben miért kísérne haza,és miért beszélgetnétek órákig?Élj a lehetőséggel,de ne siettess semmit.Remélem,valamennyit tudtam segíteni! :-)
6/8 anonim válasza:
ehh...mondjuk konkrétumot mondanál?pl?
7/8 A kérdező kommentje:
pl:mindig dicsér, h milyen szép vagyok
aranyos
kedves
jófej
és azt is elmondta, h tetszem neki
2010. jan. 22. 17:28
8/8 anonim válasza:
Akkor TE is légy vele kedves,nevessetek,hülyéskedjetek,lógjatok sokat együtt,aztán majd kialakul.Csak tényleg ne hamarkodj el semmit,hagyd,hogy kicsit udvarolgasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!