Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h a táborban engem bámultak meg jobban a fiúk? (len a többi)
Figyelt kérdés
Pedig a többi csajon szinte semmi se volt rajtam meg tanga és melltartó(csak az a furcsa h a melltartóra azt mondták a fiúk h hiper sexi csipke csoda) pedig nem mutatott sokat2014. okt. 5. 13:22
1/9 anonim válasza:
1. Talán jól nézel ki?
2. Beindította a fantáziájukat, hogy te nem vetkőztél le.
2/9 anonim válasza:
Nehezebben vagy kapható, téged nem fog mindenki megdugni csak egy valaki. Ez mennyivel jobb már?
3/9 anonim válasza:
De ez melyik tábor? Ma már kérdeztél róla. :)
4/9 anonim válasza:
Azért, mert a kevés ruhadarab sokszor sokkal vonzóbb, mint a teljen pucér test.
6/9 anonim válasza:
A többi csaj meztelen volt, te meg fehérneműben?
7/9 EffyStonem96 válasza:
Hol van ez a tábor?
Erre még lányként is kíváncsi vagyok, hol nem néznének ki ilyenért. Máshol már azon kiakadnak, ha rövidnadrág-sportmelltartó van rajtam csak... A fehérnmű meg olyan, mintha fürdőruhában látnának, csak jobban megnéznek :D
Szóval érdekel, hol is van ez :D
8/9 anonim válasza:
Jo tábor lehet :D ez hol is van?:$
9/9 anonim válasza:
Nah most komolyan hol van ez a tábor ahol "a többi csajon szinte semmi se volt rajtam meg tanga és melltartó" jelzem az sem sokat takar....
hazamegyek németből egy hétre ha megmondod :D
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!