Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha nem számit a külső, akkor?
Volt egy érdekes beszélgetésem egy 30-as nővel :)
a lényeg, hogy szerinte nem számit a külső, hogy magas-alacsony, vékony stb. Számit az ápoltság, kisugárzás, szal a szokásos fa.szságok. És hogy persze mi pasik milyenen vagyunk, hogy a külső alapján válogatunk, stb.
Akkor kérdem én:
- mi alapján van az, hogy társkeresőn visszairtok valakinek vagy nem?
- miért van az, hogy van aki szabályosan undorodik tőlem, és más meg egy év után is rám van cuppanva?
- miért van az, hogy valaki 21 évesen csak elutasitáson van túl, más meg gátlástalanul használhatja ki a nőket, és nőtlen idáig max. 2 hétig volt?
1. nem társkeresőzök
2. a szépség relatív... az egyiknek te vagy az álom pasi, a másiknak nem az olyanok jönnek, be mint te
3. miért nem próbálod meg azzal, aki 1 éve rád van cuppanva
Számít a külső. Én például a magas, sportos srácokat szeretem. Nem kell szuper kigyúrtnak lenniük, de pl. ha van egy jó vaskos válluk, azt szeretem. Vagy például hajra is jobban bejönnek a világosabbak. - Ennek ellenére nem csak világos hajú, magas, vállas barátaim voltak. Csak az kb. az ideálom.
"- miért van az, hogy valaki 21 évesen csak elutasitáson van túl, más meg gátlástalanul használhatja ki a nőket, és nőtlen idáig max. 2 hétig volt?"
Ennek viszont tényleg nem hiszem hogy sok köze van a kinézethez. Lehet két férfi kb. egyforma kinézetű, akkor is az egyik tartozhat az egyik, a másik a másik kategóriába.
Igen, egy jobb képű férfinak könnyebb nőt találnia, de egy átlagosabb is találhat. Ugyanolyan személyiségű férfiak közül a jobb képűnek lehet 3 lánynál, az átlagosnak 6 lánynál, a rondának 10 lánynál kell kezdeményeznie.
Ha a kinézeteden már nem tudsz hova javítani, miért nem javítasz a személyiségeden? Ha már megtaláltad a legjobb frizurát, arcszőrzet kombinációt, elég sportos vagy és elég jól öltözöl, akkor jöhet a belsőd. A világon a legmaximálisabb mértékben vagy férfias, domináns, magabiztos, önbizalommal teli? Kifejlesztetted már azt a stílust, viselkedést, testbeszédet, beszélőkét, ami legjobban vonzza a nőket? Ha nem, akkor ideje a belsődön is dolgozni gyakorlással, tapasztalatszerzéssel.
(Nő vagyok.)
Mondjuk ezt a társkereső hülyeséget sem értem.
Ismerkedés a valóságban esetleg? Ott, ahol ezerszer jobban számít a testbeszéd, stílus, viselkedés, kisugárzás, stb.
"Nem számít a külső" nem ugyan az, mint "Nem a külső számít".
Ha kívül jól nézel ki, de belül egy moslékos vödör lapul a szíved helyén, akkor pofon fogsz kapni nem puncit.
Baromság, hogy a külső nem számít. Igen is számít, csak nem akkora mértékben, mint ahogy az emberek gondolják.
Az én ideálom kb. így nézne ki: 180-190 cm magas, normál, kicsit szálkás/izmos testalkatú, férfias, borostás vagy szakállas arc, sötét haj.
Például ő bejönne: [link]
Hagy ne mondjam, a párom véletlenül sem így néz ki...
Van egy minimum szint, de ha azt az ember eléri, akkor már tényleg csak a belső számít.
Talán érhető, hogy ezzel a gyerekkel akkor sem szeretnék kapcsolatot, ha a világ legrendesebb és legintelligensebb fiúja: [link]
Társkeresőn nem szoktam ismerkedni, de itt spec. az alapján válaszolok/nem válaszolok, hogy a levele alapján mennyire tartom értelmesnek az íróját.
Nekem pl. alap feltétel, hogy tudjon normálisan fogalmazni és írni. Ha egy 3 soros levelét alig bírom értelmezni, akkor nem fogok azzal vesződni, hogy visszaírjak. Vagy ha veszem is a fáradtságot, jó eséllyel igen hamar rövidre zárom a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!