Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem nezek ra, akkor az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem nezek ra, akkor az a baj, ha ranezek, az a baj? Akkor mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Evek ota folyik ez. Evekkel ezelott hulyeskedett velem, de nem vettem a lapot. Azota folyton bamul, regebben volt, hogy raneztem, de elkalpta a tekintetet, ha meg nem nezek ra, nincs honnan tudja, hogy tetszik.

Magabiztos pasi, aki tisztaban van azzal, hogy mik az erossegei, mivel tud hoditani. Megis nem ertem a viselkedeset. Egyik napon bamul, nez, olyan, mintha arra varna, hogy vegyem eszre, masnap pedig mintha nem is ismerne, ram se nez. Es tegyuk hozza, hogy mar nem tini.

2014. okt. 5. 09:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Felejds el a francba
2014. okt. 5. 09:45
 2/7 A kérdező kommentje:
36% te tudsz normalis valaszt adni barmilyen kerdesre!?
2014. okt. 5. 09:51
 3/7 anonim ***** válasza:
58%

Ez azert van mert nagyon nagyon tetszel neki.Tok normalis h egyik nap bamul a masik nap meg levegonek nez.Ez utobbi azert van mert ugy erzi h elozo nap tul sokat bamult teged,es nem akarja h azt hidd h oda vagy erte,plusz velhetoleg nem tudja h te mit akarsz es probalja visszafogni magat:-)))

Ez nem korfuggo egy negyvenes pasi is siman ezt csinalta velem,tok zavaro volt aztan megertettem:-)))Ilyen helyzetben erdemes elkezdeni beszelgetni eloszor sablonos dolgokrol:-)))

2014. okt. 5. 10:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Hagyd békén.
2014. okt. 5. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy lány, akivel egy időben szemeztem, majd egyszer beszéltünk is. Tetszett nekem, beszélgetés alatt vigyorogtam, mint a vad alma. De aztán nem beszéltünk többé, úgy éreztem, hogy látványosan kerül. Néha össze-összefut a tekintetünk és nem tudom, hogy most néz, vagy csak véletlenül arra néz. Úgy éreztem, hogy tetszettem neki. Aztán, hogy azóta mi van, nem tudom. Nem vagyunk beszélgetős viszonyban, nem kérdezhetem meg. Szóval néha ránézek, nézem... aztán inkább nem is gondolok rá. Idegesítő!

23/F

2014. okt. 5. 13:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Ertekelem, hogy megosztottad velunk a te sajat tortenetedet, de ez nem valasz az en kerdesemre!
2014. okt. 5. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondoltam levonod a konklúziót magadtól is, de akkor tessék: Ha csak ezt csinálod, nem fogja tudni Ő sem, hogy mi van. Ha akarsz valamit tőle, add a tudtára, ha meg nem, akkor ne nézz rá többet, kerüld el messzire. Tini vagy sem, ez tényleg nem korfüggő, mint írták. Magabiztos, de az nem biztos, hogy jó hódító is.
2014. okt. 5. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!