Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez beválhat? (lent)
Figyelt kérdés
En nagyon szeretek egy lanyt de nagyon, es ő még ezt annyira nem tudja az szerintetek beválhat hogy amikor megy haza a suliból akkor én elkisérem de nem teljesen és amikor elköszönünk még akkor is követem és akkor megfogom a kezet megforditom es meg csokolom es ezutan mit kéne mondanom???2014. okt. 5. 07:10
1/9 anonim válasza:
Hagyd a fenébe!!! A nők szemetek!
3/9 anonim válasza:
Ezekre ne hallgass szerintem aranyos lenne :D
5/9 anonim válasza:
Azért csak úgy letámadni nem annyira jó dolog. Inkább mondd el neki, hogy mit érzel.
6/9 anonim válasza:
lany letemre en nagyon orulnek neki :) csinald!! de komolyan. :) ez nagyon jo otlet.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!