Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tanárom molesztált. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tanárom molesztált. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Az osztályfőnökömről van szó, 42 éves családapa.

Már régóta hülyéskedünk a lányokkal ezen, mivel eléggé közvetlenül beszél velünk a szexről, folyton kérdezgeti,h nekünk volt-e már ilyesféle élményünk, mindig ölelget minket (csak a lányokat) de ez még ugye nem jelenti azonnal,h "úgy" nyomulna. Most viszont több történt. NEm akarom itt leírni de ha valaki tudna segíteni, leírnám privátban.

2014. okt. 5. 00:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
34%
A 42 éves osztályfőnöködnek hagyod, hogy szexről kérdezgessen, és fogdosson titeket, és csodálkozol, ha molesztál? Te komolyan normálisnak gondoltad eddig, hogy egy tanár a diákjával ilyen viszonyban van? Jézusom... Az ilyen buta és naiv lányok nem véletlenül esnek áldozatul a perverzeknek...
2014. okt. 5. 00:24
 12/22 A kérdező kommentje:

szerinted mégis mit tehetnénk? Egy felnőtt szava vs. tinédzserekké

melyikre hallgatnak?

2014. okt. 5. 00:29
 13/22 anonim válasza:
20%

Szia!

Ezt még a dédipapámtól hallottam, és most is teljesen ugyanúgy fogom neked elmesélni, ahogyan azt papustól tanultam.

Papusék mezőgazdasággal foglalkoztak,ezért egy jó nagy eperültetvény volt a házuk mögött.

Papus minden reggel, mielőtt még a Bodri kutya felkelt volna, de a "nagytarajú kakas" (ez volt a neve szegény párának, akit a történet vége után a faragott bicskával le is vágott anyus, oh hogy legyen áldott a neve!) kukorékolt volna, kiszökött a szürke kerítésen, és csipegetett a családi eperföldről. Papus ezután eperrel teli - az akkor még kicsi, de a 4. születésnapomon már gömbölyded - bendőjével tért vissza a pajtába, ahol nap mint nap fejte a tehenet, miközben a szülei a földeken dolgoztak.Papust etájban ütötte meg az ifjukor szele. Már nem volt kisgyerek, de mégis, oly' törékeny és apró volt. A szülei féltek őt is kivinni magukkal. Az évek teltek, múltak és egy Májusi reggelen, papus nem a szokott módon ébredt.Feszült volt, és - bár nem tudta megmondani miért - elindult a faluban alamizsnáért. Papus egy árva szót nem szólt az édesszüleinek, csak magára rántotta kissé kopott kabátkáját, egy rongyos papucsot vett apró lábaira, és útnak indult. Ahogy visszanézett, látta egyre eltávolodni a szürke kerítést, a pókhálóval tarkított istállóajtót, már alig hallotta a Bodri kutya ugatását. A szomszéd községben élt egy asszony, Mária. Papus szögről-végröl ismerte őt, hát betért hozzá. Az asszony épp kalácsot gyúrt egy nagy, zománcos vaslábasban. Apus figyelemmel kísérte Mária munkáját, míg végül hirtelen

2014. okt. 5. 00:33
 14/22 anonim ***** válasza:
85%

Ha az osztálytársnőid is alátámasztják, amit mondasz, akkor igazat adhatnak neked.

A 10-es pedig furákat ír. Igenis be lehet mocskolni egy tanárt, aki ráadásul 42 éves és nős, és tinilányokat tapperol és szexről beszél velük. Az egy beteg ember, nem való tanárnak, repülnie kéne. Minden bemocskolást megérdemel.

Gondolkoztam, hogy írok a kérdezőnek, hogy írja meg mégis nekem is, és utána kimásolom és beteszem a "Magyar iskolák" kategóriába a történetét, hadd lássa ország világ, hova süllyedtek egyes "tanárok".

De nem állja a szervezetem az ilyen sztorikat, ezért sajnos most a segítési lehetőséggel nem élnék.

2014. okt. 5. 00:36
 15/22 anonim ***** válasza:
78%

Nem vagyok az a fajta, aki az elkövetőt védi.

Eleve megvan a véleményem azokról, akik meglett családos emberként mások után futnak.

De azért jegyezzük meg, hogy nem kötelességed a szexuális irányultságú kérdésekre válaszolni. Itt nem arról van szó, hogy tanár szava vs. diáké, hanem arról, hogy nem kell adni alá a lovat.

Ettől - ha tényleg így történt - ő még egy mocsadék, aki semmiképp nem való tanárnak, de mint mondtam, aki láthatóan nyomul, azt nem kéne még inkább felbátorítani.

Egyébként meg léteznek már kamerás mobilok. Ha minden vackot tudtok rögzíteni, azt is fel lehetne venni, ahogy ő mondjuk ölelgetni próbál titeket. Egy ilyen videó odakerülne az igazgató elé, nem lenne vitás, hogy kinek higyjen.

De elég akár egy hangfelvétel arról, amikor a perverz kérdéseket felteszi nektek.

Jó, ez már eső után köpönyeg, de attól, mert ő tanár, még jogod van elutasítani a közeledését, jogodban áll kiakadni azon, ha ölelgetni próbál, és nem vagy köteles a szexualitásra irányuló kérdéseire válaszolni. Még csak bunkózni sem kell, kulturáltan is meg lehet mondani, hogy te tanulni jársz az iskolába, és ezen kérdésekre nem akarsz válaszolni.

2014. okt. 5. 13:47
 16/22 anonim ***** válasza:
15-ös válaszolóval egyet értek, nem kell adni alá a lovat. Te is sejthetted kérdező, hogy ezzel a pasival valami nem stimmel, hisz gyanítom a többi férfi tanárod nem így viselkedik. Amúgy bizonyíték kell, hangfelvétel, képfelvétel meg egy pár tanú az osztályból fogjátok szépen és elmentek az igazgatóhoz, hogy hallgasson meg titeket. Ha nem akar nyugodtan mond meg, hogy ez nem tűr halasztást és jobb veletek beszélni mint a szülői munkaközösség tagjaival vagy a rendőrség előtt bizonygatni hogy ő márpedig eleget tett az elvárhatóság feltételeinek. Szülőkkel megbeszélni, az ilyesmit nem kéne hagyni elsikkadni. Utána mehet a büntető feljelentés vagy az iskola vagy a szülő teszi meg (kiskorú is teheti de úgy macerásabb). Családapa meg gondolkodott volna előbb, hú de utálom az ilyen alakokat.
2014. okt. 5. 15:52
 17/22 anonim ***** válasza:
írd le, megpróbálok segíteni!!
2014. okt. 5. 16:18
 18/22 anonim válasza:
nekem is megírhatod, lehet hasonló élményben volt részem 16/L
2014. okt. 5. 17:21
 19/22 anonim válasza:
Írd le bátran! :) 19/l
2014. okt. 5. 20:12
 20/22 anonim ***** válasza:
Hidd el, ha megvádoljátok, még akkor is nektek hinne mindenki, ha hazugság lenne. Erre elég sok példa volt már. A saját szüleitek meg kiváltképp nektek fognak hinni. Én már az ölelgetésnél akkora balhét csinálnék, hogy az egész iskola attól zengene. Azért mindent ne engedjünk már meg.
2014. okt. 6. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!