Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is kiakar velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is kiakar velem kezdeni a tanárom?!

Figyelt kérdés
Ma elkezdődött a suli,most lettem kilencedikes (most jöttem felső iskolába) és a tesi tanárom végig nézett (sok dolgot halottam róla) sőt a bukfencnél azt mondta ez nem jó és megfogta a fenekemet is(közbe úgy tett mintha segitene)..szerintetek?!

2014. szept. 1. 21:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, de a világ nem körülötted forog.
2014. szept. 1. 21:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok animét néztél, lányom.
2014. szept. 1. 21:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
ejaj ezek a mai tanárok
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A tesi tanárok már csak ilyenek

Anno középsuliban a lányoknak nagyon szívesen segített a srácokkal csak ordított.

5/12 anonim ***** válasza:
100%

Tesitanároknak, jógaoktatóknak, fitnessedzőknek, tánctanároknak hozzá KELL érni a diákhoz, különben nem tud segíteni.

Az általánosos tesitanárom nő volt, a gimis pasi és igen, fejenállásnál, kézenállásnál, szekrényugrásnál a lábunkat és a fenekünket igazították, hogy érezzük, hogy kellene állnunk/fordulnunk, mivel nem látjuk.

Szekrényen bukfencezéskor főleg, mert sokunk ferdén bukfencezett azon a vékony sz.ron és leestünk volna.

Biztos, hogy nem csak téged nézett, de mindegy. Ne beszélj be magadnak fölöslegesen hülyeségeket.

2014. szept. 1. 21:28
 6/12 SullaFelix89 ***** válasza:
100%
Ahogy mondták nem körülötted forog a világ viszont attól még egy embert tönkretehetsz nagyon hamar, ha mégis ezt gondolod.
2014. szept. 1. 21:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom te hova jársz, de minden általam ismert suliban az első nap csak osztályfőnöki órák vannak az adminisztrációs dolgok miatt

Na mindegy, vegyük úgy hogy az a kivétel és a történeted igaz.

A tanár akkor sem kezdett ki veled.

2014. szept. 1. 21:33
 8/12 anonim ***** válasza:
34%
Vannak ilyen tanárok, én is sok mindent hallottam már, fiatal gondolom formás lány vagy ne csodálkozz rajta ha megnéz egy pasi, az idősebb pasik is megnézik a fiatal lányokat:)a tesi tanárok még meg is tudják taperolgatni a lányokat :D
2014. szept. 2. 11:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha elölről letaperolja a melledet,akkor újra beszélünk.Addig inkább tanulj.:)
2014. szept. 2. 18:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, melyik városban laksz? :D
2014. szept. 2. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!