Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta egyedülálló vagyok, mi lehet a baj?
20 éves lány vagyok,egyetemista.
Szép,kedves,aranyos,mosolygós és humoros.
Általában tetszem a fiúknak,de mégsem találom a párom,a szokásos,akinek én tetszem,ő nekem nem és fordítva..
Sajnos válogatós vagyok,szeretem ha a fiú ad magára ( nem kell metroszexuálisnak lennie) és legyen munkája vagy tanuljon tovább,hogy később meg tudjon adni mindent a családjának.Velem legyen kedves,megérő.
túl nagyok az igényeim ?
külső : öltözzön divatos és legyen sportos ( ne az a kigyúrt állat legyen,de azért törődjön magával ) és az arca is legyen kis helyes :)
utolsó : én sem értem...
Ha valóban olyan vagy,amilyenek a leírtak,akkor én sem értem a miértjét.Azonban amilyen külső jegyeket leírtál,nos az ilyen srácokra alapból sok lány jelentkező van,akár több 10 is,na most az,hogy pont téged válasszon,ahhoz eléggé le kell nyűgöznöd az illetőt.
A másik az,hogy a mai világban akinek ilyen külső adottságai vannak,azok nem arról híresek többségben,hogy továbbtanuljanak,kedvesek és megértőek.Nagyon nem...
Szerintem külső tekintetében nagyon sok,amit elvársz,de ezt neked kell tudnod.Ha találsz olyat,amilyet szeretnél akkor hajrá,de ez az évek óta egyedül nem ezt mutatja...
csak ezzel van gondom kicsit: "és legyen munkája vagy tanuljon tovább,hogy később meg tudjon adni mindent a családjának"
Kérdés! Te is dolgoznál vagy csak szerzel egy diplomát aztán élnél a pasi pénzéből?
Utolsó, honnan tudod, hogy ő hogy néz ki?
Egyébként nálam mások az igények, de még soha nem volt barátom, ahogy má írtam is. És az én igényeim tényleg nem mondhatóak nagynak egyáltalán...
A legtöbb esetben (hangsúlyozom: a legtöbb esetben) ilyenkor nem a másik féllel van baj, vagy nem csak vele. Rengeteg olyan embert ismerek, aki hasonlít jellemben a kérdezőre. Folyton csak nyafognak, sajnáltatják magukat, de ha egy átlagos, normális faszi próbálkozik náluk, akkor 99%-ban élből lepattintják, és jön a süket duma, hogy "jaj, hát én nem tehetek arról, hogy nekem ő nem jön be", csak az az érdekes, hogy ez az "ő" sose elég jó nekik, ha nem 10/10-es szuperpasi.
Amúgy meg amit a kérdező leírt, az kb. lóf.sz és estifény, a külsejéről még csak-csak írt valamit, a belsőről semmit (mármint hogy az egyetemre járás értelmet is jelent-e, meg hogy ő mivel tudná viszonozni a csóka figyelmét és törődését stb.). Ennyiből még nem derül ki, hogy alkalmas-e egyáltalán a párkapcsolatra, mondjuk az sejthető, hogy mivel cseszi el az életét. Azt meg végképp nem hiszem el, hogy ha sok fiú legyeskedik a kérdező körül, akkor még véletlenül se lenne egy se olyan, aki kicsit is bejönne neki, ilyenkor rendszerint a beképzeltség az, ami játszik. Lefogadom, hogy ha mondjuk innen írna neki 10 pasi, egy se lenne jó neki, de még normálisan ismerkedni, beszélgetni se lenne hajlandó.
Részben amúgy egyetértek, mert az elvárásokat viszonozni is kell, stb.
De pl azt nem rónám fel neki, hogy itt gyiken esetleg nem akar ismerkedni, mert interneten nem szeretk én se, és sokan mások.
Az miért akkora elvárás, hogy a pasik élőben jöjjenek oda, és ne neten legyenek ilyen bátrak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!