Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretnék egy fiú barátot. :)
Volt egy, de szerelmes lettem belé. :/
Egy idő után úgy is beleszeretsz.
Én pl születésem óta két lánnyal nőttem fel, 2 évvel nagyobbak voltak és játszottak velem meg ilyenek, de olyan 10 éves lehettem és beültette egy gyerek a bogarat a fülembe :-D hogy hogy is lesz terhes egy asszonny , hát ki akartam probálni velük, :-D :-D kis gyözkődés után megmutatták a nunit, hát a 10 éves fejemmel azt se tudtam mit csináljak :-D :-D kukim nem akart felálni :-D :-D vagyis úgy volt hogy tudtam hogy be kell tenni de piha volt, elötte párszor ágaskodott :-D :-D ez nem jött össze :-D :-D utána megmutatta a másik is azzal se lett semmi utána megnyugodtunk és szépen felnőttünk eggyütt, persze olyan 16 évesen lecsapták öket a kezemről és megdugták mindkettőt :-( nagyon szarul esett, de am jóba vagyok mindkettővel csa eltávolodtunk egymástól, de összeköt a gyerekkor. Szóval szerintem nincs ilyen.
de van!
higgyétek el, létezik.
haverkodás hülyülés szintjén mi ketten vagyunk a legjobbak.
persze ehhez hozzátartozik hogy egyikünk se vonzódik szemernyit se a másikhoz, de rengeteg közös témánk van és az új dolgoktól nem zárkózik el egyikünk se.
ha találkozunk akkor ott nagy poénkodások szoktak lenni, nekem ez ugrik be a fiú-lány barátságokról.
persze volt már hogy azt hittem tök jó barátok vagyunk és a másik fél akart többet, volt akinek engedtem, és volt akit nehezen vakartam le, mert elviselhetetlen volt hogy eleinte leplezte az igazi szándékát, aztán a végén meg egyre durvább lett--
létezik, van, fogadjátok el, nagyon sajnálom azt akinek nem adatik meg ez a lehetőség.
Valaki nem akar a barátom lenni? :D (CSAK haverkodni :P)
17/L :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!