Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek bejönne az a csaj, akinek ilyen a facebookos profilképe?
Megmondom neked őszintén, a legkevésbé sem érdekel, milyen profilképe van valakinek fészbukon. Nem egy profilképpel akarok megismerkedni, hanem egy emberrel.
Az azonban kimondottan taszít, ha valaki annyira ostoba, sötét és szűklátókörű, hogy azt gondolja, ez alapján fogom őt megítélni.
Ahogy a #3-as írja. Senkit se ítélek meg 1 profilkép alapján.
Sőt, éppen emiatt a FB-on pózolós "divat" miatt nekem egy furán kinéző állat feje a profilképem, ami viccesen néz a kamerába (azt kifejezendő, h mennyire teszek az egészre; amúgy nem is tudom hány éve töltöttem fel utoljára képet). A FB-n is csak azért vagyok fent, mert pár ismerősömmel azon szoktam chatelni, mióta megszűnt az MSN.
Továbbá, a szörnyű igazság az, hogy mi férfiak magát a lányt/nőt nézzük. Vagyis egy csúnyácska lány pózolhat akárhogy és akárhol, akkor se fog tetszeni, míg egy szép lány állhat egy fehér fal előtt, akkor is tetszeni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!