Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több éjszakás kalandból akár lehet valami több?
Figyelt kérdés
2014. okt. 3. 13:55
2/12 anonim válasza:
A filmesek között már lerágott csont, úgyhogy ja.
3/12 A kérdező kommentje:
Igazából én nem szeretnék komoly kapcsolatot. És az érdekelne hogy a fiúknál ebből alakulhat e ki érzelem? Mert nekem arra nagyon nincs szükségem és inkább időben megszakítanám a dolgot.
2014. okt. 3. 14:06
4/12 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, mi letisztáztuk, hogy semmi komoly :) F
5/12 A kérdező kommentje:
De ha tisztázva is van attól még kialakulhat bármi a fiúban a késöbbiekben? Mert én nem is keresem de a srác keres engem, amitől kicsit megrémülök hogy talán többet szeretne
2014. okt. 3. 15:00
6/12 anonim válasza:
Az én ilyen kalandomból házasság lett, úgyhogy akár.
7/12 A kérdező kommentje:
Vannak jelek amikből tudni hogy többet szeretne?
2014. okt. 3. 16:30
8/12 anonim válasza:
Igazából nálunk nem volt semmi jel az elején, később ő mondta, hogy többet szeretne.
9/12 A kérdező kommentje:
Ertem. Igazából egy hónapja tart, és egy társaságban vagyunk. Szóval barátság extrákkal. De szeretném hogy az is maradjon.
2014. okt. 3. 16:53
10/12 anonim válasza:
Szerinted ez attól függ, hogy az illető fiú vagy lány (még véletlenül sem az egyéni természetétől ill. körülményeitől)?
Nem jeleket kell keresni, hanem egyenesen kell kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!