Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nekem cigány barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem cigány barátnőm lenne és az utcán kézenfogva mennénk, akkor a cigányok megvernének ha egy cigány lánnyal megyek kézenfogva?

Figyelt kérdés
2014. okt. 3. 07:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak, ha nincs rajtad sapka.
2014. okt. 3. 07:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent is ha rossz idoben, rossz helyen vagy.. En lany vagyok es en mar este-ejszaka nem merek egyedul menni semerre, es elhagyatott helyre meg napkozben sem. Szorakozni is ugy jarunk hogy nagy tarsasaggal es vagy taxival megyunk haza, vagy a szuleim elugranak ertunk kocsival, de hajnalban egyedul meg tarsasaggal se indulunk neki, lehet alaptalan a felelmunk, de en felek... Kulonben hallottam ilyet en is, Amit kerdezel, de szerintem inkabb faluhelyen szokas..meg inkabb a nagymamam meselt ilyenekrol, hogy az o lanykoraban, ami nem most volt, de lehet elkepzelheto, ha valamelyik fiu ugy erzi hogy o akarna vele jarni, vagy jartak es nem viseli el a szakitast vagy irigy rad, elofordulhat. De ha olyan helyen eltek egy nagyvarosban, ahol nincs sok olyan ember akikkel egy tarsasagban volt elotte a baratnod, akkor nem hinnem.
2014. okt. 3. 07:39
 3/10 anonim ***** válasza:
18%
szia. van kedved beszelgetni ?
2014. okt. 3. 07:42
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Én nem vagyok sem rasszista, sem náci...hát ha jobban meggondolom, akkor de igen, na mindegy, a lényeg, hogy a cigánynak nem kell még csak ennyi indok sem kell ha meg akar verni. Ostoba állatok azok, ott kerüld csak a fajtájukat ahol lehet. Ez nem gyűlölködés, ez tapasztalat!!! Lehet jelenteni, lehet lepontozni, lehet fikázni, mind tudjuk nagyon jól, hogy ez így van, akármilyen álszent béke-hippi dumával is fényezitek magatokat.
2014. okt. 3. 07:43
 5/10 A kérdező kommentje:

ma 07:42

Kinek van kedve beszélgetni?Nekem vagy az előző válaszolónak?

2014. okt. 3. 07:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha tőlem kérded,én nem ismerkedem neten bocsi..
2014. okt. 3. 07:55
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem.
2014. okt. 3. 08:00
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

nekem lenne kedvem beszélgetni :-o :-o egy cigánylánnyal :-o :-) :-)

van itt ojan?

2014. okt. 3. 08:01
 9/10 osman alex válasza:
81%
Szerintem nem kell félni mert a cigány lányok családja bosszútállnának. (A cigány jányoktól jobban félnék mint egy fiutól) meg a 6 bátya bevédene. :D
2014. okt. 6. 21:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Helló!. Én Nem hiszem hogy,megvernének ezért. A Nénikém Roma a férje pedig Magyar. Mégse vertük meg. Sőt ilyenről még nem is hallotam. Miért van faj gyűlölett? Hiszen Mink is és tik is EMBEREK VAGYUNK. 4-es Elkénne menned, egy Pszichologushoz nem gondolod? Nem mindegyik Roma rossz! Magyarban is van sok rossz ahogyan minden Nemzetiségben
2015. márc. 2. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!