Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra mennyire vonzó egy kissé biszex 20-as évei végén járó informatikus?
Igazuk van azoknak, akik nem tenek ferfikent a bisexekre, es ezt kar massal osszehasonlitani.
Tudat alatt, osztonosen a "ferfi" az erosebb, az uralkodo, a behatolo fel. A dominans. A no pedig a gyenged, alarendelt fel. (Ne tessek felhaborodni, allatias-osztonos dolgokrol beszelunk a szexben).
Ilyen teren a passziv "ferfi" elveszti a ferfias mivoltat, hiszen o bele hatolnak bele. O lesz a gyenge, alerandelt fel.
Az egymassal csokolozo lanyok vagy leszbik nem vesztik el noiesseguket, ezert ennek nincs akkora tarsadalmi utalata.
Kerdes: Az a pasi, aki megdug fiut is, lanyt is, de o maga soha nem enged magaba senkit, az ferfi?
9: Én nem vagyok fogalomzavarban egyáltalán. Csak te akartad kiolvasni a soraim közül azt, amit írtál. De akkor most leírom bővebben.
Természetesen az is zavarna, ha a párom egy másik nőre vágyik. De úgy gondolom, hogy ha akarok, akkor tudok annyit tenni egy kapcsolatért, tudok úgy viselkedni, szeretni, stb., hogy ne vágyjon (vagy nagyon kicsi legyen az esélye) más nőre a párom.
Az ellen viszont nem tudok tenni, hogy ne vágyjon másik férfira, mivel én nem tudom neki azt adni, amit egy férfi. Tehát én bármit teszek, valami akkor is hiányozni fog neki.
Mondtam egy szóval is, hogy szoktam pasival szexelni?
Egyszer csókolóztam sráccal, ennyi.
Aki számomra fontos (igen, lány), azt abszolút nem érdekli, hogy régen volt egy ilyen kalandom, egy szemernyit sem tekint kevésbé férfiasnak ettől.
#11 értem, te az a fajta vagy, aki szerint a férfi az erőfölényétől lesz férfi, a nő meg az alárendelt, kiszolgáltatott szerepétől lesz nő. Igen, az ilyen hozzáállású emberek azok, akik nagy férfiasságukban alkalom adtán megcsapkodják a nőt, ha úgy tartja kedvük.
Nem, az ilyen, mint te, az nem férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!