Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy csak mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak mert nekem az igényes öltözködésű lányok jönnek be, már mindjárt kapom, hogy miért a plázacicákat kergetem?

Figyelt kérdés
Miért lenne attól feltétlenül plázacica egy csaj, hogy igényesen öltözködik, ad a megjelenésére, trendi?
2014. okt. 2. 12:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Őőő...akkor ha jól értem a te szótáradban a plázacica és az igényes öltözködésű nők szinonimaként vannak összepárosítva?
2014. okt. 2. 12:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát ez relatív, szerintem mindenki másként látja őket. Gondolom van olyan ismerősöd,akinek az már plázacica, míg neked csak egy csinos lányzó :)
2014. okt. 2. 12:40
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem, pont hogy az enyémben nincs összepárosítva. Viszont mások meg leplázacicáznak minden csajt, aki nem melegítőben vagy túlméretes pólóban járkál.
2014. okt. 2. 12:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha valaki trendi az az esetek nagy részében plázacica is, mert neki a hobbija a vásárlás, így arra költ sokat. Nekem a számítógépes játékok így legutóbb a spórolt pénzemből új számítógépet vettem, kb egy éves ruhatár ára elment rá, ezért sincsenek új trendi cuccaim, amik egy év után úgyis kimennek a divatból. Így általában az örökdarabokkal van tele a szekrényem, illetve esetleg az aktuális divatból egy-két olyan ruhával, ami tetszett. Ezért az öltözködésem egyszerűnek mondható. Igényesnek szerintem igényes, mert csak olyat veszek fel, ami jól áll és illik az alakomhoz, de trendi soha nem leszek. Jobban szeretem ha kényelmes is az a ruha nem csak jól néz ki.
2014. okt. 2. 12:46
 5/11 A kérdező kommentje:

"Ha valaki trendi az az esetek nagy részében plázacica is, mert neki a hobbija a vásárlás, így arra költ sokat"

Hát azért ez elég túlzó kijelentés. Én pasiként szeretek igényesen felöltözni, jobb érzéssel megyek úgy valahová, ha stílusosnak érzem magam. Ettől még a vásárlás egyáltalán nem hobbim, ahogy pl. a főzés sem hobbim, de azért szoktam, mert jobb, mint állandóan szendvicset enni.

2014. okt. 2. 12:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor tisztázzuk. Neked az igényesen felöltözni az mit jelent? Hogy trendi, tehát követi a divatot? Vagy stílusos, jól néz ki? Mert ahhoz, hogy stílusos legyél felvehetsz alapdarabokat is vagy jó pár szezonnal ezelőtt divatos ruhákat, viszont a trendik csak a most éppen divatos ruhákat hordják. Tehát pl ami tavaly volt trendi az idén már nem biztos, hogy az.
2014. okt. 2. 13:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Igazad van, lehet hogy a trendi kifejezést nem kellett volna használnom.
2014. okt. 2. 13:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak egy kérdésem van: Ki nem sz*rja le, mit mondanak mások?

Azzal se lenne szerintem amúgy semmi gond, ha speciel neked a plázacicák jönnének be. Ízlések és pofonok. Ehhez szerintem másnak semmi köze, pláne nem olyan szinten, hogy így befolyásoljon a véleményük. A te dolgod, milyen csajok tetszenek, reméljük, hogy ők is hasonlóan éreznek irántad, ennyi.

Majd ha esetleg konkrétan a barátnődet éri ez a vád, akkor legyél felháborodva, és védd meg, de addig szerintem felesleges ezen pörögni.

20/L

2014. okt. 2. 13:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a kérdezővel :)

Egy nő adjon magára, attól lesz nő.. de egy férfi is. Nem ősemberrel akarok kapcsolatban lenni.

Ha ismerkedsz, rám írhatnál.

(ha 18-25 között vagy)

2014. okt. 2. 15:27
 10/11 anonim ***** válasza:
én lány vagyok. igényesen öltözködöm, adok magamra, ez a minimum amit elvárok egy pasitól is. nem plázacica vagyok, nem rohangálok minden nap a stradivariusba vagy a bershkába, nem márkás cuccaim vannak, hanem olyanok, amik nekem tetszenek, ízlésesen összeválogatva. így nekem tényleg alap hogy egy pasi is figyeljen oda az öltözködésére. sajnos a környezetemben rengeteg olyan pasit látok aki csak felkapja reggel a farmert, hozzácsap valami pólót, és jó napot. nem a b*zi páwagyerekekre bukok, félreértés ne essék, de ha én adok magamra, az is adjon, akivel együtt vagyok.
2014. okt. 2. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.