Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ma már az számít igényes nőnek aki festi a haját és műkörme van?
Az igényez ott kezdődik, hogy ad a higiéniára, tehát minden nap mosakodik, ügyel a szájápolásra, megfésülködik esetleg szép frizurát készít magának. Nem jár rongyos, szakadt ruhákba, fel tud normálisan öltözni. És ügyel a megjelenésére alakjára. Sok esetben pl. a rendszeres sport is hozzá tartozik ehhez.
Ez az alap. Aztán ezt lehet csűrni-csavarni túlzásokba esni, csak nem érdemes. Mert a túlkapásokból már inkább rongálódások vannak mint haszon. Tehát nekem az az állásfoglalásom a témában, hogy mindenki próbálja meg a legtöbbet kihozni magából. És ne csalni magán. Mert ha lekerülnek a műcuccok (póthaj, műköröm, műszempilla satarra) akkor nem marad már semmi értékelhető a nőből.
Én jobban szeretem azt, ha valaki felvállalja magát a hibáival együtt, és amit megtehet magáért azt megteszi magáért.
Már elnézést, de a hajfestés nem újkeletű dolog, attól még senki nem számít igényesebbnek vagy igénytelenebbnek ha festi avagy éppen nem a haját. Egy festett hajú nő semmivel nem rosszabb/jobb mint egy olyan akinek természetes színű a haja.
A másik a műköröm.....manapság olyan műkörmök vannak, amiről szinte meg se lehet mondani, hogy mű, izléses, dekoratív és igényes, úgyhogy szerintem felesleges leszólni vagy elítélni egy nőt, aki ezt teszi, az egy felületes ember, aki csupán külsőségek alapján ítél......na ez a szomorú :)
Nem. Az számít annak, aki HA tudja, hogy jobban nézne ki festett hajjal és műkörömmel, mint naturálisan, az befesti a haját és műkörmöt rak fel.
Aki tudja, hogy jobban néz ki természetesen, ezek elhagyása nélkül, az pedig akkor igényes ha nem használ ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!