Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg a haveromna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a haveromnak, aki azt hiszi hogy meleg, tulajdonképpen bemagyarázza magának?

Figyelt kérdés
18 évesek vagyunk, az egyik legjobb haverom mióta ismerem abban a hitben él, hogy ő igenis meleg, Amúgy olyan 2 éve ismerem. Hiába mondom neki, hogy csajozzon, azt mondja hogy majd max pasizik. És múltkor elejtett egy mondatot, miszerint egy bizonyos lány elutasítása miatt ilyen, és valszeg én vagyok az a valaki.Még amikor nem ismerük egymást olyan jól, egy buliban meg akart csókolni, de nem hagytam mert épp barátom volt. És ez nekem most olyan rosszul esett, mert nem egy rossz parti, és tudom hogy nem meleg, de hogy beszéljek erről vele?
2010. jan. 21. 21:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
azt mondja magáról, h az: kész, tudomásul veszed, egy nyomuló pasival kevesebb
2010. jan. 22. 11:31
 12/18 A kérdező kommentje:
Azért zavar, mert tudom, hogy nem meleg!Amúgy az se zavarna ha az lenne, nincsenek előítéleteim!
2010. jan. 22. 14:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor is az ő dolga.
2010. jan. 22. 16:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Meg az enyém, mert a haverom!
2010. jan. 22. 18:00
 15/18 anonim ***** válasza:
A haverod, nem a gyereked.
2010. jan. 22. 19:19
 16/18 A kérdező kommentje:
Jó,én segíteni akarok neki, akkor is, ha nem a gyerekem.
2010. jan. 22. 19:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Van, amit egy nagyfiú egyedül is el tud dönteni.
2010. jan. 22. 21:13
 18/18 A kérdező kommentje:
Jajj, jó, köszi a segítséget...De ha gondolod (feltéve ha pasi vagy) összehozlak vele, és akkor majd nem akarok neki segíteni..:)
2010. jan. 23. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!