Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam. Félek nem találok magam mellé olyan férfit aki szeret és illik hozzám. Nálatok ez hogy volt?
Figyelt kérdés
lassan 2 hete hogy szakítottunk. Nagyon sok érzés kavarog bennem. Egyszer megkönnyebbülés egyszer meg irtó nagy hiány. Nálatok ez, hogy volt? Mikor lett új társatok? 25/N2014. okt. 1. 12:24
11/15 A kérdező kommentje:
edzésre járok naponta, próbálom magam lekötni. tudom én szakítottam. fáj, hiányzik nem tudom mi a jó megoldás. köszönöm az eddigi válaszokat. nem szeretnék még most új partnert, csak annyira friss még az egész.
2014. okt. 1. 13:15
12/15 anonim válasza:
Nálam: 3 éves kapcsolatot 1 hónap alatt "hevertem" ki, utána már volt új barátom.
14/15 anonim válasza:
jaj te szegény, 2 héttel szkítás után még nincs senkid! jaj de sajnállak!
15/15 anonim válasza:
Én 5 évig voltam együtt exemmel, 1 évvel ezelőtt szakítottunk. Lelkileg engem is megviselt, főleg azért, mert úgymond az ő kedvéért elköltöztem egy másik városba, és szinte senkit sem ismertem. Azóta sem volt új kapcsolatom még, de azért már szeretnék. A szakítás után én is így gondoltam, hogy nem fogok senkit találni, akit képes leszek szeretni, és viszont, de idővel ez az érzés elmúlik majd.
Amíg nem tudod lezárni magadban ezt a dolgot, addig semmiképp ne keress pasit, mert annak nincs értelme. Az edzés jó ötlet, engem is le tud kötni.
Addig barátkozz, ki tudja, melyik barátból lesz majd több a későbbiekben. :)
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!