Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a titka a jó bnő vagy élettárs vagy feleségnek?
Kiváló szex. A másiknak vonzó test, arc. Anyai és fészekrakó ösztönök megléte - nem a karrier a fontosabb, hanem a család, gyerekek. Olyan általános pozitív női tulajdonságok, mint kedvesség, gondoskodás, hűség vagyis egy általános feminin természet.
Ha ezek egyesülnek egy nőben, az gyakorlatilag minden férfi számára hosszú távú alapanyaggá teszi.
Nem lehet megválaszolni ezt a kérdést úgy, hogy nem tudjuk, mik az igényeid, mert egy adott partner valakinek álom, valakinek rémálom.
Igazából azt, hogy ki a jó feleség, azt a te szempontjaidon keresztül fogod értékelni, ezért válassz olyat, aki annak megfelel.
Én pl. nagyon jó feleséget választottam :)
Mindketto,de tokeletes recept nincs:-))A lenyeg az h nekem ugy mukodott,h hozzam hasonloan szocializalodott ferjeket valasztottam,fontos a kozos cel,az,h hasonlo legyen az ertekrendetek es a moralis kerdeseket is hasonloan lassatok.
Emellett pedig millio es egy fontos dolog van pl:tolerancia,stb mert a hazassag es az egyutteles nem mas mint egy hatalmas kompromisszum ket ember kozott:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!