Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor mondanátok el egy lánynak, akivel túl vagytok pár randin, hogy gyakorlatilag milliomosok vagytok?
És kezd kialakulni a kapcsolatotok, vagy más ki is alakult.
Örökségből egy kisebb nagyobb összeg van a számlámon ami nem jelentős. Nem felvágni akarok vele, és nem is provokatív a kérdésem csak nem szeretném ha ebből vita lenne később, hogy eltitkoltam előle.
Szerintem akkor, amikor az össze költözés szóba kerül.
Ha csóró lennél, azt mikor mondanád el? Annak nem tulajdonítanál nagy jelentőséget. Míg nem közös a háztartás, a kassza, addig nem számít. Szerintem.
Én nem lennék mérges ha utólag derülne ki. Mert nem a pénz miatt választok pasit. Az volna csak zavaró, ha merőben hivalkodóbb életet élne mint én. De az már a járásnál kiderült volna.
Szerintem felesleges ezt így bejelenteni, minek? Úgyis fel fog neki tűnni, hogy nem nyomorogsz, majd ha csak úgy szóba kerül a téma véletlenül, megemlítheted, hogy hát igen, örököltél némi pénzt.
De nem hiszem, hogy olyan dolog lenne ez, amit mindenképpen közölni kell a másikkal.
Hát a jelentős összeg az ilyen 20-30 millió az én meglátásom szerint amiből már telik házra, autóra stb.
Na nekem ennek kb 6-oda van.. Jelentős összegnek nem mondanám a mai világban.
Hát ez egyáltalán nem jelentős összeg és attól, mert van 4-5 milkád én még a milliomos szót sem használnám rád :D... A milliomos az én szótáramban nem azt jelenti, hogy van minimum 1 milliód, hanem, minimum 100 millió...na de mindegy.
Semmi köze hozzá, miért kéne beszámolni róla? Majd ha ott tart a kapcsolat, hogy összeköltözés, gyerek , sajátlakás , kocsi stb, akkor majd összelehet dugni a buksikat, hogy kinek mennyi van. Nem is értem a problémát...
Eszembe nem jutna kiakadni, ha a majdani pasim csak 1 év múlva jelentené be, hogy van 5 milkája. ÉS? Nem az enyém, mit kezdjek az infóval???
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!